Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 22 martie 2016

CND Turism oferă viză turistică pentru lumea întreagă

Lumea, o oază de frumusețe ce așteaptă să fie cucerită! Site-ul Vacanțe speciale  singura autoritate turistică menită să ofere vize pentru explorarea peisajelor mirifice și a pregătirii în diplomație turistică.
Doamne, câte oferte turistice tentante de la care nu-mi pot lua ochii! Ambasador în Spania pentru 14 nopți!
Închid ochii și după călătoria cu avionul printre nori, mă trezesc în țara care ocupă locul patru ca mărime în Europa, după Rusia, Ucraina și Franța. Tot ea obține medalia de argint la campinatul european al țărilor muntoase, după Elveția care ia aurul. Punte între Europa și Asia, Spania este raiul maslinilor și împărăția citricelor. Pentru 1080 de euro, primești dreptul de a fi ambasador turistic în Spania, arena toridelor.
Să petreci vacanța călătorind de la  Madrid la Barcelona, apoi la El Escorial și traseul să continue cu  Vale de los Caidos, Toledo, Aranjues, Marbella, Cordoba, Sevilla, Zaragoza, Granada, Malaga, Valencia, Montserrat înseamnă să te naști norocos, fiindcă beneficiezi de consiliere turistică la superlativ!
Cei care nu au toți banii, nu trebuie să-și facă griji. Mai întâi se depune un avans de 350 de euro, iar diferența de achită cu 21 de zile înainte de plecare. Cazarea va fi asigurată la hotel de trei stele cu demipensiune, iar în Spania se asigură transport cu autocarul prevăzut cu aer condiționat. Un ghid român va prezenta în permanență Catedrala din Barcelona, dantelăria de piatră a catedralei din Zaragoza și castelele răspândite pe întreg teritoriul țării.
Dar până la vară mai sunt multe zile de muncă! Să „nu ne facem castele în Spania” hrănindu-ne cu iluzii, ci până la vacanța estivală să ne oferim  evadare de week-end!
Cinci capitale în trei zile, trasportul fiind asigurat cu autocarul ca turistul să evalueze liber și în tihnă diferențele culturale și de peisaj...
Cinci țări care ne-au marcat devenirea și cultura națională vizitate într-un moment de respiro pe care-l merităm pe deplin!
Viena – Belgrad – Zagreb – Bratislava – Budapesta pentru sume ce pornesc de la 180 de euro.
Ieftin ca braga și educativ ca o adevărată școală a vieții!
CND Turism acordă întotdeauna reduceri pentru copii sub 12 ani, făcându-le astfel mici cadouri micuților. Sumele rezultate din aceste bonusuri pot fi cheltuite de părinți pentru a le cumpăra haine, dulciuri și jucării sau pentru a-i duce în parcurilede distracție.
Castele, grădini zoologice în care animalele trăiesc ca în mediul natural, spectacolele artistice la care vom participa, schimburile comerciale, ciocnirea de mentalitățile celor cu care venim în contact, obiceiurile și mâncărurile tradiționale vor contribui la formarea noastră ca diplomați turistici.
Vacanța înseamnă deconectare provizorie de la sarcinile cotidiene de serviciu și de la responsabilitățile gospodărești, dar inițierea în tehnici de supraviețuire în contexte noi de civilizație.
Este ca și cum plecăm la drum naivi, considerând că în vacanțe nu trebuie să ne adaptăm, să luptăm pentru viețuire, că totul vine de-a gata și ne întoarcem acasă victorioși ca Harap-Alb și capabil să ne reluăm îndatoririle de-acolo de unde le lăsasem!
Ne poate ieși Spânul în cale înainte de a pleca în călătorii? Evident. Agențiile turistice neserioase care țepuiesc clienții naivi sunt un fel de Spân care fură banii oamenilor oferindu-le iluzia că-și vor petrece o vacanță de neuitat și își rezervă ei vacanțe din naivitatea unora...
 Vacanțe Speciale este partenerul de nădejde care ne asigură o vacanță de neuitat în țară sau în străinătate! Am scris acest eseu turistic pentru Spring SuperBlog 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu