Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 4 februarie 2017

Marius Calugaru ne cuplează cu Allview

Blogatu, Cupidonul premiilor și produselor de calitate

Cu fiecare concurs organizat pe BlogAwards, Marius Călugăru lansează o ploaie de săgeți cu vârfurile înmuiate în ambiția de a câștiga către inimile bloggerilor. Apoi așază premiile la țintă, iar cei care ochesc cel mai bine le câștigă.
Cu fiecare testare a produselor Allview ne cuplează cu produse IT&C de calitate fiindcă nu putem acționa altfel, decât după principiul:„Văzut, plăcut, luat”.
De ce Allview? Pentru că în 2016 cifra de afaceri a crescut cu 10 procente față de 2015, produsele corespund exigențelor cumpărătorilor, iar prețurile sunt excelente! În plus, Allview racordează clienții fideli la cele mai înalte cote ale tehnologiei: oglinda inteligentă și camera cu rol de unitate centrală.


Testarea directă cea mai cinstită și eficientă formă de publicitate

Virtuțiile testării directe sunt multiple, de aceea este recomandabil să o urmărim înainte de achiziționarea unui produs. Iată care sunt beneficiile testării directe:
1) Ne scutește de a cumpăra produse lipsite de calitate, care se strică la prima utilizare (se fărâmă, se deformează, explodează în mână sau în buzunar).
2) Ne arată cum se utilizează corect produsul. Vom fi astfel feriți să-l stricăm de la prima utilizare sau să-i căutăm locul de reîncărcare 100 de ani...
3) Suntem ținuți la curent cu tot ceea ce apare nou.
4) Testarea directă ne ține departe de ridicol. Nu ne vom uita ca mâța în calendar la telefonul deștept pe care-l pune pe masă prietenul, nu ne vom  speria de oglinda inteligentă, ci vom reacționa normal la orice cucerire tehnologică.

CUPIDON, ȚI-AI ATINS ȚINTA! NU MĂ LĂSA SĂ MOR DE DOR!

Văd Smartwatch Allview Allwatch S și dragostea la prima vedere mă cuprinde. Nu am mai văzut un ceas așa de elegant și delicat ca formă, dar atât de rezistent în aceeași măsură. Este ca și cum trandafirul nu s-ar ofili nicicând fiindcă nu se teme de praf, toxine sau zăpadă. Smartwatch Allview Allwatch S este rezistent la praf și la apă, autonomia bateriei fiind de trei zile.
Deși pare minuscul, puterea lui de monitorizare și memoria sunt colosale: ritmul cardiac, înregistrează rezulate pentru 24 de sporturi diferite, monitorizează somnul și ne ține la curent cu notificările social-media.
M-am îndrăgostit de ceea ce poate să facă, de modul în care gândește și de felul în care arată.
Nu este o rușine să-ți mărturisești sentimentele.
Cum la vrăjitoare nu mă duc din principiu, poate este vreun doctor pe-aici care să mă ajute!
Ce zici, doctore, există leac pentru boala din sufletul meu???