joi, 9 februarie 2017

Răvaș picant pentru bloggerul hapsân și cârcotaș

Cel mai minunat lucru este să stai la masă cu familia sau cu prietenii! Să împarți cu ei tot ce ai mai bun, să se producă fuziunea sufletească, iar paharul cu povești să fie mereu plin cu vin vechi, bun!
În compania celor dragi se astâmpără deopotrivă foamea fizică și spirituală, de aceea cel mai greu blestem este să mănânci singur, mai ales la ceasul marilor sărbători...Să nu-ți treacă nimeni pragul, să nu-ți împarți pâinea cu nimeni este dramatic. Să rămâi cu roadele sufletului intacte, la ce bun să mai cultivi grădina și să îngrijești pomii fructiferi ai gândului?
La fel este și în blogging. Degeaba scrii (și poți să scrii dumnezeiește) dacă nimeni nu se așază la cina gândurilor tale!
Hrana spirituală își atinge scopul dacă este savurată de cât mai mulți oameni.
Ultima fiță în materie de petreceri între prieteni o reprezintă Pizza Roulette. 
Iată cum se joacă jocul comestibil de noroc inițiat de Oliviera.ro:
1) Se comandă Pizza Roulette pe pagina specială a campaniei
2 ) Fiecare dintre prieteni va fi pregătit să-și stingă focul din gură cu apă sau Cola, știut fiind că una dintre bucăți este picantă-picantă
3) Se imortalizează artistic strâmbăturile și gurile până la urechi care se prăpădesc de râs.
4) Fotografiile sau filmulețele martore se fac publice pe Facebook sau Instagram cu cu hashtagul #PizzaPartyOliviera.
5) Veți primi iute alte surprize iuți de la Oriviera.ro. 
Recent,  Blogal Initiative și Oliviera au provocat bloggerii să joace Pizza Roulette ca între colegi.
Mi-ar plăcea să știu care sunt feliile foarte picante și să le ofer, ca din întâmplare, celor hapsâni și cârcotași, care vor să înhațe toate premiile și strică bucuria celor care câștigă prin comentarii răutăcioase în loc de felicitări sau diplomate tăceri...Vă imaginați cum le vor ieși ochii din cap precum cepele roșii când vor înghiți hulpav bucățile extra-picante nemestecate!!!

Feliile bune le rezerv prietenilor mei de suflet: Lămâița Durac, Radu Țuglea, Cristian Florea, Oana Roman, Corina Podogea, Ioana Radu, Marius Călugăru și GIGEL.
 O felie de recunoștință (care nu este picantă) am pentru sponsorii care oferă premii tuturor celor care se înscriu în campanii.