vineri, 5 mai 2017

2 în 1: Tratat de medicină și independență urbană cu Wheel-E.ro și trotineta electrică

Wheel-E furnizează binele suprem. Plecând de la binele individual, magazinul de trotinete electrice reușește să ofere binele planetar. Prin produsele puse la dispoziția clienților, magazinul armonizează interesele cumpărătorilor cu cele ale tuturor locuitorilor planetei, de aceea ideal ar fi ca oamenii să știe unde găsesc mobilitatea care le asigură:
-o sănătate perfectă
-prelungirea vieții și combaterea accidentelor
-protecția mediului înconjurător, prin reducerea poluării și diminuarea explorării resurselor naturale epuizabile
-combaterea fobiilor de orice fel
-combaterea obezității și a depresiei
-eliminarea ambuteiajelor de la orele de vârf
-anihilarea întârzierilor de orice fel.

O sănătate de fier cu trotineta electrică

Nici nu știu de unde să încep cu prezentarea virtuțiilor pe care trotineta electrică le exercită asupra sănătății personale a utilizatorilor.
Hai să începem cu lucrurile care se vadă!
-Trotineta electrică asigură o condiție fizică de invidiat, prin urmare cei care se vor duce zilnic la serviciu cu ea nu vor mai fi obezi. Paloarea tenului persoanelor care circulă în mijloace de transport închise este înlocuită de merișoarele din obraji, părul este mângâiat direct de razele soarelui și poate respira în voie. Aspectul gleznelor rămâne mereu tineresc datorită mobilității picioarelor.
La fel de importante sunt și lucrurile care nu se văd.
-În autobuz există posibilitatea să luăm diferite boli de la cei care respiră spre noi. De la paraziți, la afecțiuni ale pielii și tuberculoză, toate intră în categoria riscuri asumate prin urcarea în mijloacele de transport în comun.
Aici suportăm și mirosurile neplăcute, aglomerația, frânele bruște puse de șofer, zgomotele, muzica pe care ne-o impun grupurile teribiliste de presiune socială, posibilitatea să fim jefuiți de bunurile pe care le posedăm, așadar fără să vrem devenim prada fobiilor situaționale.
Evident că gândindu-ne la un posibil accident de circulație, la blocarea ușilor sau încarcerare, în autobuz suntem îndeptățiți să ne lăsăm pradă agrofobiile.
Astfel călătorim cu teama de a fi jefuiți azi, de a rămâne blocați în autobuz mâine și devenim depresivi, fiindcă la aceste aspecte negative se adaugă și întârzierile mijloacelor de trasport în comun și aroganța șoferilor sau a călătorilor, ambuteiajele care ne determină să întârziem de la serviciu...
Devenim atotputernici și încrezători în propriile forțe știind că ne putem lua trotineta la subraț și ajunge cu ea repede, curat, sportiv, în orica parte a orașului.

Un univers mai curat și o lume mai bună cu trotineta electrică

 

Imaginați-vă că la orele de vârf, în centru orașului dumneavoastră nu s-ar mai claxona nervos și nu s-ar mai înjura așa de mult!
Consumul de carburanți ar scădea, prin urmare petrolul s-ar putea ieftini. Pe locurile de parcare nu s-ar mai certa oamenii și nu s-ar mai face șicane în trafic.
Numărul accidentelor de circulație ar sădea vertiginos, iar viața ar avea prioritate.
Toate aceste lucruri binefăcătoare pentru omul modern costă numai 3290 lei.
Dacă acesta este magazinul care va revoluționa universul, de ce să nu notăm datele lui de contact?
office@wheel-e.ro || 0742 943 353
Haideți să trasformăm trotinete electrică în cel mai răspândit mijloc de trasporturban din lume!