Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 29 septembrie 2018

Este o blasfemie să strici muzica din sonorizare!

Se spune că muzica a apărut înainte de nașterea noastră, a pământenilor. În cer, îngerii cântau imnuri lui Dumnezeu, iar Lucifer era dirijorul. E minunat să conduci un cor îngeresc!
Să plutești pe aripile muzicii, să străbați universul trecând peste păduri, prăpastiile fără fund ale munților, peste apa de gheață a lacurilor,  peste mări și oceane și craterele pline de foc ale vulcanilor activi!
Oare muzica nu este balsam pentru sufletele in care se produc furtuni, incendii devastatoare si seisme? Dar Lucifer nu s-a mulțumit cu atât. El dorea să fie asemenea Lui Dumnezeu și a Fiului Său, așa a declanșat război în cer.
Se înțelege că dirijorul a fost alungat din cer, iar acum bruiază muzica aceea divină, cerească.
Când au apărut oamenii pe pământ, muzica divină din cer a fost transferată colindătorilor.
AVmall ne educă estetic
Muzica, venită aici la noi din sfere divine, trebuie ascultată cu sufletele curate și cu cele mai bune echipamente de sonorizare.
AVmall ne inițiază să utilizăm cele mai bune echipamente de sonorizare, oricât ar costa, să nu denaturăm sunetele curate ale muzicii. Ar fi o blasfemie să stricăm totul din sonorizare. De Crăciun, ascult colinde până sufletul meu se umple de muzica aceea liniștitoare și din el curg râuri de iubire, pace, empatie către cei dragi și către cei din jur. Ce-ar fi ca vocile copiilor să fie deformate, din boxe? Aceste cântece divine moștenite chiar de la romani (colinde arhaice) să fie întrerupte de pârâituri și zgomote supărătoare de fond...
Pe site-ul oficial al magazinului AVmall am găsit: boxe de podea, boxe de raft, boxe centru, boxe satelit, boxe tavan, boxe portabile și boxe de exterior, o mulțime de boxe pentru o iubitoare de muzică neinițiată în sonorizare. În magazin, în fața atâtor produse sofisticate și utile m-am rătăcit. Eram acolo să cumpăr o boxă ca atunci când sufletului meu îi va fi sete de o melodie anume, să o pot da la maximum, să îmi invadeze încăperea și existența.
Am crezut că nu-mi vede nimeni uimirea de pe chip, când am primit imediat mesajul:

„AVmall
Bună, dacă ai nevoie de ajutor lasă-ne un mesaj și te vom contacta curând. Nu uita să ne lași un număr de telefon sau o adresă de email!”

Am început să fac cercetări pe cont propriu, să mă conving dacă magazinul merită încrederea de a-i da pe mîini sonorizarea muzicii pe care o ascult.
Iată ce am aflat:
-sculele lor sunt aduse din Elveția, calitatea premium este garantată
-marfa de cea mai bună calitate se poate plăti și în rate fiindcă ei doresc să ajute toți românii să asculte muzică pură ca trilurile ciocârliilor, ca glasul vântului și ca apa neobositelor izvoare
-livrarea se face la adresa indicată de client și este gratuită la cumpărături mai mari de 299 de lei
-formațiile care cântă la nunți și în concerte, interpreții de top din România își cumpără boxele și căștile de la ei și numai de la ei. Lor le datorează succesul, cel puțin așa reiese din declarațiile soliștilor, fiindcă o boxă sau un microfon care te trădează înseamnă irosirea orelor de studiu și de repetiții.

Boxele din tavan pentru petrecerile date în sufragerie
Așa am ajuns să-mi cumpăr 
BOXE TAVAN DAVIS ACOUSTICS 170 RO
 pentru petrecerile date în sufragerie și pentru atmosfera feerică a sărbătorilor de Crăciun. Acum, la noi colindele parcă vin din cer si se răspândesc plăcut în toată încăperea și ninge cu urări, speranțe, iar frumusețea necontaminată a Raiului ne este dăruită prin coline!

6 comentarii:

  1. https://couponcamel.com/coupon/noon-coupon-codes/
    https://couponcamel.com/coupon/noon-offers/
    https://couponcamel.com/coupon/souq-coupons/
    https://couponcamel.com/coupon/ounass-coupons/
    https://couponcamel.com/coupon/namshi-coupons/
    https://couponcamel.com/coupon/max-coupon-codes/
    https://couponcamel.com/coupon/agoda-coupons/
    https://couponcamel.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. N K Motor Driving Training School, Safe & Secure Driving Training, Within 15 Days You Can Easily Drive a Car, 100% Safety,Training Timing 6:00AM To 7:00PM Our reviews meet the highest standards of editorial quality & integrity – and we’re fortunate that our readers and fans rate the quality of our content among the best in the motoring world globally.

    http://nkmotordrivingschool.co.in/

    RăspundețiȘtergere
  3. Recruit Express CARE is the solution to your worries. We are among the best Private Nursing provider in Singapore since 1996.
    Our trained nurses are especially proficient in elderly care and can take care of your loved ones like their own family members.
    -------------------------
    Home nursing Singapore
    Home Care Singapore
    Private Nursing Service Singapore
    Elderly Care in Singapore
    Cost Of Private Nurse On Demand
    Nursing and care Agencies
    Recruit express part time nursing
    Best Private nurse Singapore
    I need a Nurse at Home

    RăspundețiȘtergere
  4. Welcome to the Quick Building Inspections. We are the important inspections package platform in Perth, Western Australia. We concentrate in Building inspection, Home inspection,
    Timber pest inspection, Structural inspection, Roof frame examination, etc. Our inspection service directed by the registered builder and building inspector Jonathon Graham.
    Check our site for comprehensive information. For any type of inspections related queries contact 0450 563 983 or send your enquiries at ross@perthpropertyinspectors.com.au
    Location
    Perth Metro and Rual WA Perth, Australia
    Business
    Categories
    Buildings
    https://perthpropertyinspectors.com.au/
    https://perthpropertyinspectors.com.au/building-inspection-and-pest-control-in-perth/
    Building inspections in Perth
    https://perthpropertyinspectors.com.au/termite-inspections-in-australia/
    https://perthpropertyinspectors.com.au/housing-inspection/
    https://perthpropertyinspectors.com.au/pre-purchase-house-inspection/
    https://perthpropertyinspectors.com.au/pest-inspection/
    https://perthpropertyinspectors.com.au/building-inspection-perth-western-australia/
    -------------------------------------------

    RăspundețiȘtergere