Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 2 octombrie 2018

Cât de important este service PCMadd

Toată viața se compune dintr-un șir lung de examene: pe unele le treci, la altele pici. Anumite examene îți dau a doua șansă, în timp ce altele sunt unice, neîndurătoare.
Poți să plângi, să te rogi în genunchi, anumite teste nu se dau a doua oară. Iată de ce trebuie să acordăm maximă atenție pregătirii tuturor probelor la care ne supune viața.
Cine m-a ajutat sa nu pierd roadele muncii pe 3 ani din viață
În relația mea cu mediul online nu sunt niciodată cât ar trebui de prudentă, de aceea bietele mele dispozitive se umplu de viruși.
Așa s-a întâmplat, când am dat click pe o etichetare dubioasă de pe pagina de socializare a unui prieten. Mai întâi aplicația îmi eticheta toți prietenii din listă, apoi mi-au scris să îmi spună că primesc mesaje jenante pe messenger din partea mea. Mulți au crezut în mine și am rămas prieteni pe viață, cei care s-au îndoit de caracterul meu și de felul meu de a fi au plecat de bună voie și mi-au făcut un serviciu.
O nenorocire nu vine niciodată singură, știu asta! În acel moment aveam două probe importante ale vieții pentru care muncisem trei-patru ani:
-examenul de doctorat, susținerea publică a tezei. Aveam prezentarea la care muncisem o săptămână in computer. Erau acolo argumente puternice care să motiveze alegerea temei și idei originale care ar putea revoluționa comunicarea verbală dintre oameni.
-materiale complete pentru susținerea gradului didactic, adică: fișe de lucru, planuri de lecție, fișe de monitorizare a progresului elevilor.
La puțin timp după virusarea computerului toate au disparut de pe desktop. Riscam sa pierd totul, adică: trei ani de cercetare și redactarea tezei care trebuia susținută în fața comisiei (nu mai era timp să fac o altă prezentare), vreo două preinspecții, când am descoperit colacul de salvare: service PCMadd
O reparație prioritară mi-ar fi redat toate documentele să le pot folosi la timp în activitățile pe care le desfășor. Acele documente însemnau pentru mine roade materiale, dar și bani. Sporul de doctorat și sporul de gradul I mă ajutau să ajung la un salariu mulțumitor, după un sfert de secol de trudă.
Computerul meu a fost dat în lucru pe loc și cu toate că nu mi-au garantat că în 24 de ore va fi gata, documentele au fost recuperate în 10 ore, mi-au fost trimise prin adresa de e-mail si de la computerul unui prieten bun am reușit să le printez și să susțin astfel examenele la timp.

De-atunci PCMadd a devenit partenerul meu de încredere. Când vi se virusează computerul sau se îmbolnăvește grav și toate documentele din el par pierdute, profesioniștii firmei prezentate mai sus le recuperează pentru voi și puteți susține liniștiți examene importante din viață!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu