Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 11 octombrie 2022

Magazinul online Ceasuri-shop.ro, aliatul cumpărătorilor

 



 

Ceasul reprezintă un dar de preț, fiindcă îl învață pe cel care îl are la mână să înțeleagă că timpul este ireversibil și trebuie să fie prețuit la fel de mult ca viața și ca sănătatea. Ceasul este profesorul care învață pe fiecare să trăiască frumos, fiindcă după ce o persoană a comis o greșeala fatală, spune în zadar :„De-aș putea da timpul înapoi!”

Numai în literatura fantastică omul poate stăpâni peste timp și peste spațiu, în rest timpul îi schimbă omului fețele, împovărându-l cu anii.

Legătura dintre timp, viața și sănătatea omului se observă cel mai bine când purtătorul își monitorizează pulsul, somnul, sănătatea cu ajutorul unui  smartwatch.

Există un magazin de ceasuri online care ajută cumpărătorii să câștige lupta cu timpul prin următoarele oportunități:

1. Ceasurile cumpărate din acest magazin economisindu-se 100 % timp sunt garantate 24 de luni. Omul are nevoie de timp pe care să îl petreacă alături de cei dragi, în care să își hrănească sufletul cu frumusețe. Persoanele care au nevoie în acest moment de: ceasuri bărbătești, ceasuri de damă, ceasuri copii, brățări fitness, ceasuri inteligente, ceasuri pentru birou, smartphone sau curele de ceas le găsesc cu un click, iar în mai puțin de 10 minute pot finaliza deja comanda. Un om care ia magazinele la rând pierde timp, energie și bani fiindcă magazinul de ceasuri din oraș nu se află în spatele blocului său.



2. Transportul produselor este gratuit la orice comandă. Clienții au înțeles din start că nu fac ei drumul către produse, ci vin produsele la ei, dar reprezintă o surpriză precizarea că oricât de mică ar fi valoarea unei comenzi, nu se percep bani pentru livrarea acesteia la domiciliu.

3. În prezent, toți românii care intră în acest magazin sunt stimulați să cumpere, reducerile ajungând până la 70 %. În ce alt magazin se poate comanda un dispozitiv care măsoară pașii efectuați, calitatea somnului, timpul unei zile, redirecționează apelurile și mesajele de pe telefonul lăsat în altă parte cu 30% din preț? Oricine poate înțelege la prima vedere că acest magazin este aliatul clienților săi!

Prețul ceasului de mana pentru femei Tio Ecran Touch Sport Casual Fashion Digital care  este o bijuterie veritabilă, are o  rezistență sporită la apă, afișează ora, data si este prevăzut cu o lumină de fundal, este de 59 de lei. Brațara sa din oțel inoxidabil imită perfect aurul roz și produsul vine ambalat într-o cutie de lux, prin urmare, magazinul permite unui îndrăgostit să îi ofere persoanei dragi un cadou de 50 de lei ambalat gata și cu transportul gratuit.

Cine ar refuza o asemenea ofertă?

4. La categoria ceasuri copii, părinții găsesc acel cadou educativ de care au nevoie să îi învețe pe copii ceasul, zilele săptămânii, să își cronometreze timpii realizați la diferite competiții sportive sau în cadrul unor antrenamente. Pe site există ceasuri pentru copii și adulți care pot fi purtate în timp ce posesorul lor înoată.

5. Magazinul prezintă cumpărătorilor acele produse revoluționare care se vând în țările dezvoltate ale lumii, la prețuri românești.

Bratara fitness Twinkler, inteligenta, Agenda telefonica, Anti-lost, Pedometru, Alarma, Cronometru, Monitorizare somn, Puls, GPS, Electrocardiograma are incredibilul preț de 150 de lei și este pentru norocosul posesor și asistent personal și medic generalist.

In cele 40 de grame cât cântărește se află o cantitate astronomică de inteligență care permite:

-realizarea unei electrocardiograme ca posesorul să știe când este cazul să ajungă la cardiolog;

-realizarea/receptarea de notificări;

-monitorizarea orelor de somn și a calității acestora;

-mobilizarea celor care duc o viață sedentară în vederea practicării sportului/mișcării;

-cronometrarea unor activități;

-măsurarea cu exactitate a pașilor;

-autonomia bateriei timp de 3 zile;

-purtarea ei ți când posesorul înoată în mare sau face baie în cadă.



Ceasuri-shop.ro este magazinul ideal pentru alegerea unui cadou pentru cei dragi, dar și pentru cumpărarea produsului care să ajute la monitorizarea sănătății și la prelungirea vieții.

 

 

Un comentariu:

  1. You made such an interesting piece to read, giving every subject enlightenment for us to gain knowledge. Thanks for sharing the such information with us to read this.credit repair dallas

    RăspundețiȘtergere