Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 12 decembrie 2015

O inimă sănătoasă pentru Cristian de Crăciun!



Știe cineva cât de greu este să prețuiești viața mai mult decât orice pe lume și să te trădeze inima?
Toți știm că vom muri, că vom trece în lumea de dincolo printr-o groapă sinistră și rece, dar să ți se oprească inima zilnic, să vezi lacrimile părinților, să le auzi urletele de durere fiindcă nu se pot stăpâni devin suferințe insuportabile și supraomenești!
Cristian este un copil pe care l-a trădat inima. El nu se poate juca, nu poate alerga și nu-și permite să facă planuri, fiindcă ceasul din pieptul său are nevoie de ceasornicar. Este fragil, s-a stricat, uneori are nevoie de aparate pentru a-și relua tic-tacul vital, iar dacă s-ar opri definitiv ar pierde lupta cu viața și șansa de a-și îndeplini rolul pentru care Dumnezeu l-a trimis pe pământ!
Dacă Cristian ar fi copilul dumneavoastră ce ați face? Părinții lui au făcut împrumuturi pe viață în bancă, au vândut tot ce au avut mai de preț, dar nu au reușit să strângă bani pentru a-i dărui copilului lor o inimă nouă.
Dacă s-ar putea, ei și-ar scoate propriile inimi din piept să o pună în pieptul celui pe care l-au adus pe lume...
La noi va veni Moș Crăciun cu daruri, în timp ce la acest copil moartea pândește la ușa camerei sale slăbiciunile inimii.
Împreună putem să-i dărui o inimă nouă lui Cristian. Este atât de simplu: ”Trimite un SMS la 8832 cu textul CRISTIAN și donezi 2 Euro. SMS-ul va fi valabil din 15 Decembrie.”
 Oricine merită o șansă la viață, cu atât mai mult, cu cât gestul este așa de simplu! Trimitem zilnic sute de mesaje și nu putem mijloci ca Moș Crăciun să-i aducă lui Cristian o inimă nouă, care să-i prelungească viața?
Solidaritatea umană care salvează este sacră și valorează mai mult decât toate posturile de Crăciun din lume.
În timp ce acest copil așteaptă un gest salvator din partea noastră, există în lume oameni care se aruncă în apă și în foc ca să-și salveze semenii...
De Crăciun, să oferim din inimă inimii noi celor care au nevoie, iar îngerii vor coborî pe pământ să ne coline...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu