Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 23 octombrie 2018

Este travertinul potrivit pentru amenajarea baii?

Chiar daca nu este la fel de popular ca marmura sau granitul, travertinul a devenit, usor- usor, un material din ce in ce mai folosit in amenjarile interioare. Multi proprietari opteaza pentru travertin deoarece este mai ieftin decat marmura, dar ofera o experienta la fel de luxoasa. Cu proprietati similare marmurei, travertinul este renumit pentru aspectul sau elegant, atemporal si paletei cromatice versatile.
Frumusetea travertinului se regaseste si in disponibilitatea dimensiunilor personalizate. Indiferent cat de mic sau neobisnuit este spatiul pe care vrei sa-l amenajezi, poti gasi placi de travertin de dimensiuni exacte, potrivite proiectului tau. Placile de travertin sunt disponibile intr-o multitudine de finisaje, astfel incat sa se plieze intocmai pe dorintele si nevoile tale de amenajare: antichizate, buceardate, mate, lucioase, periate, scapitate.

Travertinul si apa

Travertinul are o structura poroasa. Apa se poate scurge in porii placilor sub forma de aburi sau picaturi si poate produce deteriorari. In plus, samponurile, sapunurile sau chiar uleiurile de corp pot provoca patarea travertinului in cazul varsarii. Din acest motiv multi isi pun intrebarea daca merita sa folosesti travertinul in baie.

Este travertinul potrivit pentru amenajarea baii?

Raspunsul este, categoric, da! Poti folosi travertinul in baie si il poti pastra curat si nedeteriorat prin alegerea finisajului si impermeabilizantului potrivit. In primul rand, travertinul cu finisaj neted poate fi alunecos daca este umed, deci este mai bine sa eviti plasarea unor asemenea placi in baie sau dus. Opteza pentru finisajele mate si/sau antichizate care, pe langa impactul estetic deosebit, asigura si o rezistenta optima la umezeala.
Dupa ce ai selectat finisajul potrivit, pentru o protectie 100% alege un impermeabilizant eficient si esti aranjat pentru multi ani.  Poti alege un impermeabilizant precum „Antique Marbre”, care protejeaza eficient impotriva patarii, patrunderii umezelii in interior si permite travertinului sa respire. Este un produs cu finisaj natural, astfel ca nuanta naturala a placilor de travertin nu va fi afectata, ba dimpotriva, va fi frumos evidentiata si mentinuta timp indelungat.
In baie, travertinul poate fi utilizat de la un capat la altul, atat pentru placarea pardoselii si a peretilor, cat si pentru obiectele sanitare, chiuveta si cada sau cabina de dus. Poti opta pentru placi de travertin care sa asigure un aspect unitar sau pentru unele cu diferite modele/culori.


Poti crea un adevarat punct focal in jurul lavoarului, imbracandu-l in travertin si adaugand placi sub forma de mozaic.


Daca placarea peretilor si a pardoselii si folosirea blaturilor din travertin se dovedesc cele mai populare alegeri, afla ca poti opta si pentru alte elemente din aceasta piatra naturala pentru a oferi un plus de eleganta baii. Poti imbraca cada sau cabina de dus cu travertin pentru a crea un efect spectaculos.

Asadar, foloseste cu incredere travertinul in amenajarea baii!
Doresti sa iti amenajezi apartamentul, casa sau spatiul comercial? VINCA iti pune la dispozitie o gama variata de blaturi, placaje si glafuri din travertin, precum si accesorii (lavoare/chiuvete din travertin). Pentru alegerea materialului potrivit, viziteaza showroom-urile si depozitele VINCA de travertin din Bacau, Roznov (jud. Neamt) si Iasi! VINCA livreaza travertin oriunde in tara. Iti pun la dispozitie 5 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu