Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 7 septembrie 2021

De la Mihaela Bonațiu își iau rămas bun oamenii, pasările, frunzele și florile

 


Una dintre ultimele poze pe care le-a făcut Mihaela este pe vârful muntelui, având brațele îndreptate spre cer, fiindcă a fost mereu o persoană liberă în sensul deplin al cuvântului.

Din ochii calzi, negri și frumoși izvora toată bunătatea din lume. Cine nu a cunoscut-o și nu s-a bucurat de prezența ei a pierdut enorm, fiindcă întâlnirea cu ea era ca o zi de Crăciun. Mihaela risipea daruri spirituale pe oriunde trecea. Psiholog de excepție se apleca mereu cu reverență asupra firului de iarbă, asupra frunzei îngălbenite, dar mai ales asupra oamenilor care aveau probleme. Mihaela se poziționa alături de ei și îi ajuta să învingă traume și fobii, să își recapete încrederea în ei înșiși, pansând cu vorbe calde sufletele care sângerau.

Această ființă nobilă pleacă dintre noi la început de toamnă și nu mai are parte de tablourile autumnale pictate divin de Marele Maestru, dar marii perdanți suntem noi.

Pentru toți cei care am cunoscut-o și apreciat-o va fi o toamnă tristă, atât de tristă, încât frumusețea din jur va fi îngenuncheată de lipsa unei persoane nobile, empatice, iubitoare și harnice.

Mihaela, tu meriți toate cuvintele de mulțumire din lume, toate florile recunoștinței, de aceea îți promitem că în sufletele noastre tu vei rămâne mereu vie, iar din ochii tăi negri și frumoși, în inimile noastre vor răsări florile încrederii.

Îți mulțumim pentru tot ce ai dăruit din inimă, iar drumul către stele să îți fie lin!

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu