Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 11 noiembrie 2018

PCMadd, un service al ideilor tale originale

Dacă în trecut îți trebuia o armată să cucerești lumea, astăzi poți avea lumea la picioare, dacă ai un computer performant la dispoziție.
Atunci, trebuia să fii șef de stat sau șef de trib, astăzi este suficient să vrei să strigi ca prorocul în pustie sau să propovăduiești de dragul celor care vor să te asculte...
Poți să ai un blog în care să îți etalezi atent ideile, să scrii o carte, service PCMadd este asistentul tău, când computerul virusat nu mai vrea să te ajute să îți îndeplinești menirea.
Cartea la care ai muncit pare de nerecuperat? Apelează de urgență la service PCMadd și munca ta nu se va duce pe apa sâmbetei!
În plus îți vine să plângi după pozele celui mic, după amintirile din concediu, după toate datele si documentele stocate în el. Parcă îți pierzi o parte din viață, cum li se întâmplă celor care sunt condamnați la închisoare ani buni, deși nu au făcut vreun rău...

Nevoia permanentă de suport tehnic în mediul virtual

Unii spun că este simplu să îți desfășori activitatea în mediul virtual, fiindcă aici nu întâlnești niciodată pericolele din lumea reală. Dar de virușii care îți albăstresc ecranul sau te pun într-o situație jenantă în fața amicilor de pe rețelele de socializare, ce spui?
Ai nevoie de o echipă de profesioniști să poți face față provocărilor din mediul online și nu cunosc în prezent alta mai bine pregătită decât cea de la firma prezentată mai sus.
Este suficient să le soliciți intervențiile de urgență, iar ei fac curațenie lună în computerul tău și înlătură mesajele trimise automat celor din listele tale de prieteni de pe rețelele de socializare.
Sunt capabili să rezolve absolut orice disfuncție a dispozitivului tău, ca tu să cucerești lumea prin produsele, serviciile sau ideile tale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu