Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 20 decembrie 2018

Fata cu suflet frumos

Sărbătorile vin ușor-ușor pe aripi de fulgi de nea. Zăpada a acoperit cu albul ei purificator totul în jur, iar peste omenire s-a lăsat spiritul sărbătorilor.
Fata cu suflet frumos este ținută în brațe cu putere de un băiețel cu ochii vii din clasa a V-a. El se ridică pe vârfuri să ajungă la gâtul ei delicat și o cuprinde cu brațele sale de îndrăgostit (cu siguranță că este prima lui iubire), deși pare atât de firav. Ea îl privește cu infinită înțelegere și acceptă jocul lui.
Ea este o adolescentă frumoasă, dorită  din clasa a VII-a, de o inteligență mult peste medie, cu un suflet de aur. Este îndrăgostită și ea de mogâldeața care o urmărește pas cu pas, se prinde cu putere de ea și nu o lasă să plece?
Eroina mea vede cu ochii sufletului și știe câtă dezamăgire ar provoca să îl respingă brutal, să îl certe sau să îl umilească, să îl lovească peste mâinile acelea însetate de ea.
Nu era nimic pervertit în îmbrățișarea lor, de aceea mi-a plăcut scena emoționantă, înduioșătoare. El, avea ochii strălucitori ca omul care își poate atinge idolul, iar idolul din prea multă umanitate îi zâmbește, îl îmbrățișează și nu își bate joc de sentimentele lui să nu îl traumatizeze.
Fata cu suflet de aur și inteligență peste medie oftează, când vorbește de modul în care o iubește băiatul cel mic:
-Este atât de îndrăgostit, doamna! Of, se prinde de mine și nu mă lasă să plec!
Când oamenii mari își bat joc de sentimentele altora sau șantajează în numele lor, o fată inteligentă și frumoasă înțelege zbuciumul unui băiat mai mic care o place și nu își bate joc de inima lui...
Fata cu suflet frumos îl ajută pe cel care o adoră să nu sufere, să treacă mai ușor prin criza dragostei la o vârstă atât de fragedă și neștiutoare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu