Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 4 aprilie 2020

Încarcă.ro te ajută să ții legătura cu omenii dragi în timpul pandemiei


Până mai ieri, dacă îmi era dor de sora mea, de bunica sau de mătușa era atât de simplu: mă urcam în autobuz sau în taxi, după terminare serviciului vineri după-amiază și peste două ore ne îmbrățișam.
Ieșeam cu cei mici în parc și la mall și mă pierdem și eu printre copiii alintați ai orașului. Acum mi-e dor să-i văd, dar îmi este frică să plec la un drum de peste 100 de kilometri în aceste timpuri. Mă pot trezi blocată acolo departe, iar acasă trebuie să am grijă de părinții mei care sunt în vârstă. Ei au nevoie de alimente și medicamente, animalele noastre de hrană și produse de îngrijire. Nu pot să plec atât de departe acum și ținem legătura telefonic și dacă fac un drum de 2-4 kilometri.
Când plec în oraș cu masca pe față și mănuși în mâini, păstrând distanța socială care se impune, se întâmplă adesea să mă sune mama.
Motivele? Să nu uit să cumpăr pastile pentru scăderea tensiunii, zgărdițe câinilor sau tratament de deparazitare, hârtie de copt și drojdie de la supermarket.
- Ai grijă, să nu tușești sau să strănuți pe acolo, să te ia cu izoleta și să te trezești într-un centru de carantină sau la spital! Noi ce facem fără tine? Să nu tușești, să nu strănuți și să răspunzi la telefon!
Mă gândesc în ce panică ar intra, să mi se termine creditul de pe telefon și să nu le pot răspunde.
-Mamă, nu pot să verific mereu telefonul, i-am spus. Este posibil ca atunci când suni tu să mă aflu la casă sau să vorbesc cu farmacista și nu ar fi deloc elegant să scot telefonul din geantă și să stau de vorbă cu tine, iar oamenii să aștepte în spatele meu. Tu știi că acum lumea stă afară și că nu se intră mai mult de trei-patru persoane în farmacie sau în magazin?
Îi arăt fotografii, să se convingă, dar ea îmi cere pe ton categoric:
-Nu știu, mă suni după 10-15 minute înapoi, că mor de frică să nu ti se întâmple ceva!
Îi înțeleg. În primul rând, mă iubesc, fiindcă sunt copilul lor, în al doilea rând, se tem să nu rămână singuri și neajutorați și au dreptate.
Tocmai de aceea nu am cuvinte să mulțumesc platformei ÎNCARCĂ.RO  care pune la dispoziția tuturor românilor servicii de Reincarcare online Orange și încărcare Vodafone, care nu necesită deplasare la un centru specializat în astfel de situații. 
Îți dai seama că nici nu există un punct în declarația pe propria răspundere prin care să justifici ieșirea din casă cu reîncărcarea cartelei.
Poate ai părinții undeva, într-un sat din Apuseni, cu 4-5 case locuite, iar ei stau acolo pentru tine: să ai unde să petreci vacanțe de vis cu copiii tăi. Te trezești acum pe timpurile acestea că nu mai poți să îi suni în fiecare seară, iar teama pune stăpânire pe tine.
Dacă au pățit ceva? Dacă au nevoie de ajutorul tău și nu știi ce s-a întâmplat, să completezi o declaratie pe proprie răspundere și să zbori la ei!
De acasă, poți în orice zi și la orice oră să faci o reincarcare cartela Orange, ca să te liniștești și să ții legătura cu ai tăi. Platforma de reîncărcare îți aduce următoarele beneficii:
-accesibilitate la orice oră din zi și din noapte, chiar și de sărbători.
Intră fără să stai pe gânduri și reîncarcă telefonul, să poți tine legătura cu cei dragi!
-siguranță. Îți poți încărca fără teamă cartela, fiindcă pagina este securizată și nimeni nu poate folosi datele tale de pe cardul cu care achiți reîncărcare, sau numărul de telefon.
-comoditate și rapiditate. Poți accesa platforma din mașină, iar în 5-7 minute poți suna pe cine dorești tu.
Mă gândesc cât de util este acest serviciu celor care au nevoie urgentă să sune serviciile de urgență pentru cineva sau să anunțe pompierii.
-diversitatea rețelelor și a cardului bancar cu care se poate achita reîncărcarea.
Pe aceeși platformă se pot accesa reîncărcări pentru mai mulți furnizori de telefonie: Vodafone și Orange.
-bonusuri care te ajută să faci economii.
Orice reîncărcare Orange vine cu un număr generos de mesaje și de minute, este mult mai avantajos să faci de pe platformă o încărcare Vodafone, decât să ieși din casă pentru asta, iar de la mii de kilometri poți realiza o reîncărcare cartelă Orange, adică un dar de suflet pentru părinții care sunt departe și vor să se asigure că ești bine.
Oricine își poate încărca de pe această platformă cartela telefonului, fiindcă etapele pe care le are de parcurs sunt simple:
- să intre pe pagina respectivă
-să selecteze valoarea dorită, dar și operatorul potrivit
-să facă plata online pe pagina securizată, după acceptarea termenilor și a condițiilor.
După parcurgere acestor pași, creditul de pe telefon se reactualizează.

Platforma este alături de români din 2013, iar clienții sunt 100% mulțumiți.
Încarcă.ro salvează vieți și te asigură că ai tăi sunt bine. Încarcă.ro prețuiește viața și a luat naștere din dorința de a vă proteja.
ÎNCARCĂ.RO=expresia online a generozității și a purtării de grijă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu