Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 30 martie 2020

Mulțumim oamenilor de bine din țara asta!

În situații de criză cunoști cu adevărat un om. Atitudinea față de încercări reușește să înlăture prejudecățile pe care le avem față de anumiți oameni și dimpotrivă să coboare de pe soclu pe cei căror le-am oferit toată prețuirea noastră în vremurile bune.
În zilele acestea am descoperit un patriot în devăratul sens al cuvântului și am început să îl iubesc.
El nu se duce la televiziuni îmbrăcat la patru ace, să spună că nicio măsură luată în timpul pandemiei nu este bună și că el ar fi făcut altfel. Nu împroscă în dreapta și în stânga cu noroi, ci bagă mâna în buzunar și ajută oamenii aflați în suferință, țara încercată de durere.
Un OM adevărat, cum este Gigi Becali, investește în oameni și în nevoile lor și mai mult de-atât se implică  activ alături de cei aflați în nenorocire.
În timp ce criticii de serviciu erau urcați în barcă, în timpul inundațiilor, să nu își ude pantalonii de la costum și lustrul de la pantofi, Becali era încălțat cu cizme, cu lopata în mână și muncea alături de soldați și de cei veniți să ajute.
De vorbe grele, de acuzații, de sfaturi populare ne-am săturat cu toții. Avem nevoie de bărbați adevărați, care simt cu acest popor greu încercat și îl ajută.
Revăd secvențe cu Becali în prim-plan ajutând, ștergând lacrimi, împărțind din banii lui, construind case și mi se pare un om deosebit de frumos. Îmi pre rău că nu l-am prețuit până acum la adevărata valoare.
Becali merită decorat, merită trecut în rândul patrioților adevărați.
E un noroc că este contemporanul nostru și că ne predă atât de frumos lecția generozității și a empatiei!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu