Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 10 aprilie 2020

Întreprinzători care supraviețuiesc datorită omeniei

În vremurile acestea grele avem nevoie de cât mai multe dovezi de omenie care să ne îndulcescă izolarea și „desocializarea forțată” la care ne obligă pandemia.
Noi, românii, suntem obișnuiți să petrecem, să ne îmbrățișam, să plecăm cu familia extinsă la plimbare, să găsim veselie peste tot și să lăsăm impresii excelente pe unde trecem.
Astăzi stăm închiși și sufletele ne sunt îndoliate, fiindcă au murit și mor atâți pământeni și suntem din aceeași familie.
Da, mulți au credite peste credite făcute în timpurile bune, când două salarii permiteau acest lucru, iar acum au fost anunțați că au devenit șomeri.
O personă izolată cu bani, sună un distribuitor care vine până la ușa sa cu produse și nu moare de foame, dar ce faci când nu ai nici 2 lei pentru pâine?
Iubesc oamenii care simt cu cei care nu au, cu cei care au nevoie de ajutor și nu îl cer din orgoliu.
Oameni providențiali există și în vremuri liniștite, dar strălucesc mai mult în timpuri de criză.
Ieri am discutat cu sora mea, cum vecinul de la trei i-a bătut în ușă, iar când i-a deschis, a spus simplu:
-Doamnă, am găsit drojdie și știu că și dumneavoastră aveți copii și aveți nevoie! V-am tăiat jumătate din pachet.
Acesta a fost primul gest care m-a mișcat, iar al doilea  a fost următoarea postare citită pe Facebook:



Dacă esti din Valenii de munte sau din apropiere, nu ai un loc de muncă, nu ai bani, nu primești nici un ajutor și ai terminat proviziile, TE ROG SĂ NU TE DUCI LA SOMN FĂRĂ SĂ FII MÂNCAT! Scrie-ne în privat, fără jenă, că din ceea ce avem noi în RESTAURANT, ne-ar face plăcere să împartim cu tine! De mici am fost învățati, că unde mănâncă unul, pot mânca si doi! Vom traversa și momentul acesta, va fi totul bine, trebuie să rămânem uniți!
Nu vrem răsplată. Numele tău o să rămână secret, doar noi vom ști.
P.S.MESAJ IN PRIVAT CU ADRESA SAU NUMARUL DE TELEFON SI TE CONTACTAM NOI
FAMILIA caffe italia. 
#totulvafibine
Caffe Italia este unul dintre cele mai rafinate restaurante din Valenii de Munte. Arhitectura, mobilierul, pereții pictați, tablourile și pianul fac ca momentele petrecute aici să fie trecute la capitolul ore de aur. Te simți ca în centru Romei, neștiind ce să admiri mai întâi.
Acum, ușile sale sunt închise, dar iată că deținătorii săi s-au gândit să fie alături de omenii greu încercați în perioada pandemiei.
Ieri, m-am gândit cu plăcere la întreg personlul care lucrează aici și am plasat o comandă cu toate că stau la 10-12 kilometri distanță de restaurant.
Mâncarea  fost gustoasă și a ajuns caldă la noi, livrare a fost făcută în condiții de maximă igienă. 
Cu 50 de lei am avut parte de o masă îmbelșugată și ne-am ospătat trei persoane, așa că plasați cu încredere comenzi și dacă nu puteți merge la resturant, vine restaurantul la dumneavoastră!
Caffe Italia merită să se bucure de comenzile noastre și să supraviețuiască în aceste vremuri de criză, fiindcă este mândria orașului nostru și este gata să le ofere o masă caldă celor lipsiți de resurse!






Un comentariu:

  1. Nice Packers and Movers Hyderabad Give skilled, protected and Licensed Service firm Provider Service record, Get Free Best quotes Quotaition and Evaluate offer. Hassle free house separation Services agency, big Quality packing product, Office items organization move, Vehicle relocating, Local and Domestic Shipping Service agency @
    Packers and Movers in Hyderabad

    RăspundețiȘtergere