Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 31 iulie 2014

Sandalele Cenușăresei

Am auzit și eu povestea Cenușăresei și m-a fascinat transformarea sărmanei fete, de aceea m-am gândit că am nevoie de o pereche de sandale cum nu s-a mai pomenit. Am căutat mult și bine, de la un capăt la celălalt al pământului, până am găsit palatul încălțămintei pe superpantofi.ro http://www.superpantofi.ro/.
Datele de contact erau complete: număr de telefon, adresă de e-mail, date despre livrare și modalități de plată. Cum am intrat în raionul ”sandale”, am fost îndrumată să-mi aleg mărimea, culoarea și modelele care mă reprezintă. Se află acolo, ca-n locuințele împărătești: sandale cu talpa joasă, cu toc înalt, cu toc jos, cu toc gros, cu platformă, office, pentru nunți, sandale de mireasă...În 24 de ore mă pot încălța cu tot ceea ce aleg din magazin. De pildă, pot să am pădurea sau pășunea la picioare cu aceste magnifice sandale verzi http://www.superpantofi.ro/sandale-green-tira-4084!
Costă doar 69 de lei. Cenușăreasa ar fi făcut la fel? ar fi plecat cu prima pereche de sandale sau de pantofi sau ar fi analizat cu atenție exponatele? Aleg această pereche de încălțări pentru rochia mea verde, să fie așa ca o prelungire a trenei pe pământul înverzit. Constat fericită că merge și la ia cu maci, achiziția este avantajoasă fiindcă poate fi asortată cu multe dintre ținutele mele vesele de primăvară sau de vară.
 Încălțăminte roz, galbenă, turcoaz, albastră, pantofi negri, sandale maro, cizme de vară albe sau mov captează privirea. Pe Superpantofi.ro ai la picioare toate culorile din lume.
Frumos este și acest model bej și comod de purtat http://www.superpantofi.ro/sandale-bej-marga-4033
Același preț. Dar niște sandale elegante și scumpe pentru bal? Evident că au:http://www.superpantofi.ro/sandale-negre-piele-naturala-belt-4120
Dacă este bine întreținută, încălțămintea din piele ține o viață, o ai până te plictisești de ea... Cum să te plictisești însă de aceste sandale minunate cu toc?
La Superpantofi.ro voi reveni de fiecare dată când îmi doresc ca destinul să-mi fie schimbat în bine!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu