Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 29 septembrie 2014

Quickmobile ne racordează la tehnologia mondială

Lumea s-a transformat într-o pepinieră a inteligenței artificiale. Omul, devenit între timp supraom prin multitudinea sarcinilor, are nevoie de un partener inteligent care să efectueze o mulțime de servicii pentru el.  Ouickmobile aduce în România iPhone 6 http://www.quickmobile.ro/iphone racordând țara noastră la tehnologia mondială
Pentru prima dată, posesorii acestei minunății vor putea face plata direct de pe iPhone, în magazine având un nivel sporit de securitate. Ecranul mai mare este ultra-rezistent la șocuri și la lovituri și asigură o rezoluție revoluționară de 750 x 1334 pixeli.  Bateria rezistă 250 de ore în stand-by, 14 ore de vorbit neîntrerupt și 50 de ore de ascultat muzică.  Memoria este generoasă, iar aparatul minune este și foarte elegant și deși abia a fost lansat, el se află în stoc, fiind livrat rapid la comandă, garantat pe o perioadă de doi ani, iar dacă clientul nu este mulțumit, îl poate returnă și primește banii înapoi în 14 zile.
Generozitatea celor de la Quickmobile este atât de mare, încât oferă ca premiu acest râvnit iPhone celui care-și exprimă părerea față de ceea ce realizează Ouickmobile pentru țara noastră prin faptul că aduce IPhone 6 în România de îndată ce a fost lansat: http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara/

Nu este nevoie să obțineți viză pentru USA, să plătiți biletul de avion dus-întors, să aveți emoții legate de viața dumneavoastră, pentru că-l puteți obține ca premiu exprimându-vă deschis opinia sau îl puteți cumpăra de-aici din minunata noastră țară.
A aduce acasă cele mai performante produse reprezintă cucerirea Everestului inteligenței mondiale, astfel că Quickmobile a înfipt drapelul românesc pe cele mai înalte piscuri ale inteligenței universale!
Toamna se numără bobocii și se culeg roadele, iar prin această întreprindere, Quickmobile se dovedește din nou la înălțime!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu