Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 10 mai 2022

DDD înseamnă o casă în care oamenii revin cu drag

 

 


Nicăieri nu este ca acasă! Locuința personală emană căldură, emană siguranță și oferă confort. Ce s-ar face omul fără oaza aceasta de liniște în care nu mai trebuie să poarte masca socială și știe că este privit cu dragoste și înțelegere de toți ai casei?

Dar casa poate deveni un iad, când omul aude la miezul nopții sau când este somnul mai dulce un chițăit de șoricel sau rosăturile aceluiași animal, drăgălaș numai în povești și în desenele animate!

Șoricelul acela nevinovat cu ochi de mărgelușe vii vine din canale, din ghenele de gunoi și are în blana sa cenușie și pe gheare colonii întregi de microbi care îi pot îmbolnăvi grav pe cei ai casei.

El sare pe masă, când nu este văzut, trece peste pâinea uitată în coș, contaminează toate alimentele întâlnite în cale, covoarele pe care se joacă bebelușii nevinovați, iar dacă intră în bibliotecă sau în locul în care sunt păstrate acte și dosare, documente importante și cărți rare sunt transformate în bucăți mici de hârtie.

Când șoriceii au pătruns în casă, singura metodă eficientă de izgonire a lor se numește deratizare .

Oamenii greșesc când cumpără grâușor otrăvit și îl administrează la voia întâmplării, fiindcă se pot întâmpla nenorociri mari. Șoarecii s-ar putea să îl mănânce și să moară în locuri din casă inaccesibile. Mirosul emanat în locuință de cadavrele intrate în putrefacție este îngrozitor. Da, pentru câțiva șoricei morți, se impune curățenia generală, dacă aceste creaturi periculoase mor pe după bibliotecă, printre cărți, după dulap. Dacă există o pisică în casă, ea se poate hrăni cu șoarecii amețiți de otravă și moare. Copiii de asemenea sunt tentați de boabele roșii de grâu sau auzind numele de „ciocolată”și neștiind că există una specială care omoară șobolanii.

Gospodarii responsabili cheamă specialiștii firmei DDD acreditată CEPA, fiindcă sunt siguri de următoarele beneficii:

1.Specialiștii își asumă responsabilitatea deratizării complete, în condiții de siguranță față de toate celelalte vietăți din casă și în condiții de maximă igienă.

2. Substanțele utilizate sunt ținute sub control tot timpul, iar recipientele sunt strânse, fiidcă DDD înseamnă grijă față de om și grijă față de mediu.

3. Echipa se deplasează la adresa indicată și când apar urgențe. De pildă, au fost văzuți șerpi intr-o curte sau într-un subsol. Șerpii vor fi alungați rapid din clădire ca persoanele care locuiesc sau lucrează acolo să nu se teamă pentru viețile lor.

4. Specialiștii sunt capabili să curețe total un spațiu de  gândaci de bucătărie,  de viespe,  de șoareci,  de șobolani, de ploșnițe, dar și  de viruși și bacterii, fără să distrugă mobilierul din jur, să umple pereții de umezeală sau sa impună golirea spațiului respectiv.

5. Acreditarea CEPA înseamnă servicii de cea mai bună calitate la prețuri oneste.

Periodic, atât în spațiile publice, dar și în casele românilor se impune să se facă dezinfecție.

Deratizarea se impune să fie urmată de dezinsecție pentru decontaminarea casei, a anexelor acesteia pentru că rozătoarele au adus microbi în spațiul vital al omului. Dar și gândacii de bucătărie vin de la ghenă și din canale, prin urmare și dezinsecția trebuie să fie urmată de uciderea microbilor din casă.

Dezinfecția realizată de Compania DDD, acreditată CEPA înseamnă:

1. Operațiune totală și sigură, fără daune. Chiar și electronicele pot fi dezinfectate fiindcă nu se deteriorează în urma operațiunii, iar ele au capacitatea de a atrage microbii.

2. Oamenii pot intra în acest spațiu fără să aerisească de îndată ce dezinfecția a încetat, fiindcă substanțele nu miros urât și nu sunt dăunătoare.

3. Mirosurile supărătoare sunt eliminate în timpul dezinfecției și este normal să fie așa, fiindcă ele sunt generate de viruși, de bacterii, de mucegaiuri sau de ciuperci și toate acestea sunt eliminate.

4. În spațiul dezinfectat, bacteriile și virușii nu mai pot să se instaleze timp de o lună.

Dezinsecția oferită de compania DDD este de două tipuri: chimică și ecologică. Al doilea tip de dezinsecție este inovator și constă în captarea insectelor pe bază de adeziv cu atractanți, atât alimentari, cât și hormonali cu ajutorul unor stații speciale.

Compania oferă garanții pentru toate serviciile oferite, iar toate metodele utilizate au fost monitorizate îndelung și avizate favorabil de către Ministerul Sănătății.

 

 

6 comentarii:

  1. Este bine de stiut, multumesc pentru informatie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru lectură și apreciere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Activitatea companiei este de asemenea de nota 10. Mulțumesc pentru lectură și apreciere!

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost o temă interesantă, iar activitatea acestei companii m-a interesat. Mulțumesc pentru vizită și lectură!

    RăspundețiȘtergere