Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 23 martie 2018

Cadouri și perle pentru perla naturală din viața ta

S-a întors iarna și ninge portocaliu, doar în sufletul tău ninge negru...Ai răcit îngrozitor, te dor toate, dar mai tare sufletul,  fiindcă ai lovit mașina, când ai plecat la serviciu ieri și te-a concediat fără drept de apel șeful că ai întârziat, de parcă tu ai fi comandat iarna târzie...
Zaci și nu îndrăznești să-i spui nimic să nu o întristezi, iar ea intră ca o zână tămăduitoare cu ceaiul cald și antibioticul dizolvat pe tavă. Ți-a pregătit și o farfurie cu fructe să te pună pe picoare și te întrebi de unde o fi avut bani, apoi vezi urma verighetei pe deget și înțelegi: și-ar amaneta în modul cel mai onest cu putință și sufletul pentru tine, omule!
Te îngrijește ca pe un bebeluș, îți pune mâna caldă pe frunte și comprese cu apă rece, îți spune povești și parcă glasul ei ar șopti un cântec de leagăn. Adormi. Devotamentul ei te face să te simți vinovat.
De câte ori nu te-ai ridicat de la masă, fără să-i mulțumești pentru mâncare, de câte ori te-ai făcut că nu vezi că s-a făcut frumoasă pentru tine. Ea îți șoptește duios că dorește ca tu să sădești viitorul în trupul ei, iar tu, nepăsăstor ca de obicei îi răspunzi că nu ești pregătit să devii tată. Ai o perlă veritabilă în casă și nu o prețuiești deloc, omule!
Sună telefonul și îți alungă visul și mustrările de conștiință. Ea intră ușoară ca un fulg portocaliu în dormitor și te sărută pe frunte. Este ritualul vostru de trezire.
-Iubito, am visat că eram bolnav și rămăsesem sărac lipit, un amărât de șomer!
-Eu te-aș iubi și-așa, eu aș rămâne cu tine oricum, îți spune duios.
-Dar tu ce ai visat, o întrebi curios?
-Bijuterii cu perle naturale verde smarald și nici nu m-am gândit la ele, îți spune duios!
-Ajunge, îi strigi din senin! Știam eu că asta vrei! Dacă aș fi șomer și bolnav m-ai lăsa singur în casă și ai pleca!
Din ochii ei verzi cad perle lucitoare. Plânge și nici nu realizezi cum ai stricat totul. O iei în brațe, o implori, dar rana este vie în piept și perla ta sângerează. Pleci supărat și rămâne supărată.
Soția ta merită toate perlele din lume. Trebuie să cauți neapărat în magazinul Cadourisiperle.ro un set cu perle naturale verzi ca ochii pe care i-ai supărat în loc să îi săruți!
Acest magazin, prin produsele lui de valoare, te va ajuta să repari greșeala și să-i oferi cele mai frumoase bijuterii în semn de prețuire. O femeie apreciată poate schimba lumea întreagă.
Uite cum să procedezi!
1) Îi alegi Set Aur 14 k cu Perle Naturale Verde Smarald care este la reducere și costă doar 897 de lei
2) Îi scrii o felicitare pictată manual prin care îî mărturisești deschis cât de mult înseamnă pentru tine:„Lumea mea începe și se termină cu tine, inima mea și aerul meu curat, iar dacă sunt nedrept, te rog să mă ierți pentru asta și să mă  înțelegi căci fără tine nu voi fi niciodată complet!”
3) Îi alegi o cutie de lemn pictată manual cu numele ei pe capac în care să-și păstreze bijuteriile
4) Asortezi bijuteriile cu o rochie din catifea verde sau din matase naturala
5) Te așezi în genunchi cu darurile și o rogi să te ierte, implorând-o să-ți dăruiască un copil!
Condimentează-ți iubirea cu bijuterii cu perle veritabile și fii atent ca și cuvintele să devină bijuterii veritabile!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu