Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 10 aprilie 2018

O ținută pastelată de primăvară

Să ridice mâna cel căruia nu i-a fost dor de primăvară! Anotimpul renașterii vine cu lumină multă în suflete și pe câmpii, cu dansul petalelor de flori plăcut mirositoare în brațele iubitoare ale vântului, cu peisaje în culori pastelate și mai ales cu parfumuri inconfundabile.
Este perioada în care încep să înflorească grădinile cu tot ceea ce este mai frumos și parfumat în univers. Tocmai de aceea chiar și oamenii bătrâni sau foarte bolnavi doresc să mai trăiască o primăvară, cel puțin una!
Nu aș fi crezut vreodată că se poate pune la punct o ținută delicată de primăvară pornind din raionul genți!
De obicei procedam invers: întâi alegeam rochia sau bluza și fusta și după aceea geanta și încălțămintea, dar nu i-am putut rezista vedetei gusturilor mele: poșeta Leila de la Guess Jeans a fost muza care m-a inspirat să compun ținuta de primăvară.
Mai întâi am ales cămașa:lalele colorate pe câmp, cel alb de lumină din cel mai fin material cabrată în zona bustului și lejeră la poale, cu decolteu în V și dantelă fină în partea de sus.

Desigual - Camasa A Theory of Fun este piesa primăvăratică potrivită pe stradă, la serviciu, dar și la ocazii, în funcție de pantalonii sau fustele la care este purtată.

Answear - Pantaloni Garden of Dreams au aceeași nuanță ca vedeta gusturilor mele, geanta! Sunt eleganți, confortabili, potriviți anotimpului având o croială lejeră.


Mi-am făcut unghiile la nuanța genții și a pantalonilor și am mizat de sandalele argintii care dau o notă feerico-miraculoasă.
După ce am primit produsele mi-am dat seama în câte combinații de primăvară pot fi utilizate fiecare și am binecuvântat momentul în care am descoperit frumoasa geanta în magazinul online Answear.ro.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu