Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 12 septembrie 2018

Cum te-ai simți să fii jefuit de bunurile tale?

Pirații sunt simpatici, când îi vezi de departe și dacă nu te atacă direct. Iubești haiducii din filmele vechi, mai ales că se spune de secole că ei iau de la cei bogați și dau la cei săraci, dar când piratul te amenință cu pistolul la ceafă și îți trage de pe deget inelul din aur, o amitire scumpă de la mama sau de la bunica, dorești să se facă dreptate și să fie pedepsit.
Dar nu numai lucrurile palpabile se pot fura. De când ne știm s-au furat idei și s-au furat invenții și în timp ce unii au muncit din greu pentru a descoperi ceva, alții au brevetat ideile și au luat premiile și răsplata...
La fel stau lucrurile și cu licențele Microsoft piratate. Dacă nu îți place să fii furat, atunci nu fura de la nimeni nimic!
Ce riști, dacă folosești o licență piratată?
1. Teoretic: închisoarea, fiindcă este considerată infracțiune și folosirea unei licențe piratate, dar și răspândirea acesteia.
2. Un program nesigur, care necesită reinstalare la câteva luni. Operațiunea ia un timp îndelungat și în cazul în care nu este făcută de cineva foarte priceput, se pierd toate documentele și datele importante din computer, dacă nu se face o salvare prealabilă.
Poți fi scutit de toate acestea cumpărând dispozitive noi împreună cu licențe refurbished Microsoft de la PCMadd.
3. Utilizarea unui antivirus tot piratat sau descărcat gratuit de pe internet, care nu poate să apere eficient dispozitivul de infecțiile puternice. Un virus foarte puternic poate defecta computerul, în timp ce licențe software securizează dispozitivul și garantează sănătatea acestuia fiindcă vine la pachet și cu cel mai puternic antivirus de pe piața it.
4. Insecuritatea generată de faptul că știi că ai comis o ilegalitate și nu poți să dormi liniștit.
Ai o afacere de promovat în mediul online sau una care deja are succes? Îți place să scrii, să faci publicitate, să comunici cu prietenii și cu familia mereu? Fă din PCMadd partenerul tău de nădejde în universul infinit al internetului, fiindcă oferă:
-laptopuri/computere noi sau second-hand de cea mai bună calitate, raportul calitate-preț fiind onest
-licențe Microsoft care securizează dispozitivele și asigură accesul instant la paginile virtuale dorite care se încarcă în momentul accesării lor
-reparații laptopuri și computere
-laptopuri, calculatoare, copiatoare care se pot închiria.
Nu piratați ca să nu plătiți un preț prea scump pentru acestă ilegalitate, când firma prezentată mai sus vă ajută să aveți cele mai performante computere/laptopuri și licențe Microsoft în mod legal 100%!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu