Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 4 septembrie 2018

Mobilitatea contactelor este vitală

Pe zi ce trece ne cresc pretențiile față de condițiile de viață tocmai fiindcă avem în vedere faptul că suntem muritori, iar viața este unică. Ne dorim concedii de neuitat în mijlocul peisajelor feerice, case smart și telefoane smart, să ne îmbrăcăm elegant și să arătăm bine. Pentru asta alegem cele mai bune cosmetice și nu ne uităm la preț.
Muncim mai mult ca să trăim mai bine, iar pentru asta ne ținem contactele la îndemână și muncim în plus. Poate că nu ne-am bucura la fel de mult, dacă am câștiga la loto sau am primi o moștenire substanțială de la matușa Tamara.
Alfamobility.ro este aliatul nostru fiindcă prin produsele pe care ni le pune la dispoziție ne ajută să avem telefonul la îndemână când conducem sau când mergem cu bicicleta prin parc.
Un suport telefon auto salvează viața telefonului și a tuturor celor care se află în mașină. Nu poți să stai cu o mână pe volan și cu celaltă să butonezi, punând astfel în pericol viețile tuturor participanților la trafic, dar și pe cei care ți-au încredințat viața urcându-se în mașina ta! O simplă apăsare pe buton, o privire aruncată pe furiș în ecran înseamnă lipsa de atenție în trafic, iar consecințele acesteia sunt mortale.
Răspundem la telefon din curiozitate sau din necesitate fiindcă știm că pe acestă cale pot veni comenzi de lucrări, rezultatele așteptate.
Niciodată nu trebuie să luăm mâinile de pe volan fiindcă acest gest poate face diferența dintre viață și moarte.
Suportul telefonic cu ventuză ajustabil integral Remax Transformer costă numai 50 de lei, dar securizează vieți de o valoare incomensurabilă.
Cu ventuza lui puternică se fixează pe parbriz și este potrivit pentru orice telefon. Suportul de calitate premium este prevăzut cu o perniță de silicon pentru securizarea telefonului și poate fi reglat pe orizontală și pe verticală.
De ce avem nevoie de telefon în orice moment?
1. Ne poate suna soția să completeze lista de cumpărături.
2. Poate suna doamna educatoare că îi este rău celui mic.
3. Putem fi sunați de la serviciu în caz că a apărut o urgență și suntem militari, polițiști, jandarmi sau pompieri.
4. Colaboratorii ne țin la curent cu noile comenzi.
5. Suntem anunțați la ce oră și în ce dată sunt programați la interviul de angajare.
6. Pe telefon avem hărți și mape care ne conduc la destinațiile necunoscute unde trebuie să ajungem.
Alfamobility.ro ne oferă un loc sigur în care să ne știm telefoanele la îndemână și de unde să le folosim fără să ne punem sau să punem pe cineva în pericol și tot acest magazin al mobilității și funcționalității dispozitivelor are în stoc și ne livrează la domiciliu încărcătoare auto pentru telefon și tabletă
să păstrăm legătura cu cei dragi și cu partenerii de afaceri, oricât am fi de departe, când ni s-a descărcat telefonul.
Toate accesoriile din magazinul prezentat mai sus au în vedere securizarea vieții participanților la trafic și siguranța telefoanelor scumpe și indispensabile, fără de care viața omului modern ar fi monotonă. Din mașină, în timp ce te afli în trafic poți face programarea la dentist, îți poți anunța soția că o scoți în oraș să se pregătească sau îi poți comanda flori online, când îți dai seama că ai uitat de aniversarea voastră și se va supăra pe bună dreptate.
Prețuiește și comandă lucrurile acestea aparent mărunte, dar de o importanță vitală privind conectarea ta permanentă la dispozitive!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu