Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 8 martie 2015

Femeia, diamantul vieții, marca Royal Diamonds

Astăzi, 8 Martie, natura și-a scuturat vălurile de ceață, diamante vii au înflorit în grădină străpungând zăpada, soarele a pus cerului diademă de aur, în cinstea diamantului vieții, marca Royal Diamonds https://www.royaldiamante.ro/, în cinstea femeii.
Astăzi, copile, este ziua celei care a acceptat să-și împartă viața cu tine, oferindu-ți sălaș în trupul și în sufletul ei, de aceea mama merită toate bijuteriile din lume! Nu dispera dacă nu ai bani să-i cumperi un inel cu diamante, căci mama ta se va mulțumi cu o felicitare desenată de tine și cu un sincer: ”Te iubesc”!


Cele mai nobile sentimente sunt cultivate cu tandrețe în sufletul femeii: mila, iubirea necondiționată, altruismul dus până la sacrificiu.

Lacrima femeii este pură ca diamantul fiindcă ea plânge pentru părinți, pentru soț, pentru copii și prieteni uitându-și propriile dureri și probleme.

Societatea are infinite așteptări legate de femeie și deseori o judecă înainte de a analiza mulțimea rolurilor și responsabilităților ce-i revin.

 Ea trebuie să fie profesionistă la serviciu și etalon de eleganță și frumusețe pe stradă, bucătăreasă, menajeră și infirmieră acasă, pedagog până la sfârșitul vieții.

Știi tu ce spun oamenii, copile, când nu saluți, când nu cedezi locul celor bătrâni și bolnavi în mijloacele de transport în comun și când arunci gunoaiele pe stradă?

”Nu l-a educat mamă-sa, domnule! Uite ce comportament! Halal, mamă!”

Ți se pare drept să-i răsplătești nopțile nedormite în acest mod și perioada grea în care te purta cu ea oriunde se ducea, își făcea treburile cu tine în pântecul său generos, fiindcă nimeni nu o scutea de efort?

De ce întreaga vină să cadă pe mamă, când copilul are doi părinți, iar ei îl învață împreună tot ce este mai bun și mai frumos?

Voi, copiilor deveniți domni, sper că nu vă este rușine cu mama bătrână îmbrăcată țărănește care vine să vă viziteze din când în când să vadă că vă este bine, aducând cîteva ouă de-acasă și ceea ce consider ea sănătos și util!

Oricât de mari ați fi, v-ați format în trupul ei care acum este gârbovit de bătrânețe, mâinile acestea care acum tremură și sunt crăpate v-au spălat, v-au legănat și v-au hrănit!

 Acum că aveți suficienți bani, luați-le cel mai frumos buchet de flori, cât sunt în viață, să se bucure de el și de atenția celor mult iubiți! Nu vă zgârciți când este vorba de mamele, soțiile și iubitele voastre, nu mai este cazul să le dați un carton desenat, cât timp aveți salariu!

Și mai sunt multe de spus referitoare la femeie, pasaje pe care le poți înțelege și tu, copile! Cum se poate ca femeia să fie vinovată de tot ce se întâmplă în familie ei?

Dacă bea bărbatul, îl cicălește și este rea, prin urmare din cauza ei se duce la cârciumă, în timp ce ea doftoricește copilul să-i scadă febra și nu doarme toată noaptea și de grija copilului pierdut prin oraș la ore târzii…

Dacă este înșelată, nu a știut să-și țină bărbatul acasă, adică nu a fost destul de iubitoare și de inventivă!

Ferească Sfântul să înșele ea, că nu este vinovat bărbatul care o bătea, o umilea și o înjosea, ci este o femeie ușoară!

Dacă rămâne însărcinată, iar partenerul nu dorește copilul după tone de reproșuri, este abandonată ca  masculul să nu-și strice viața dintr-o greșeală (Există anticoncepționale, proasto!), ci să o strice pe-a altor femei și să semene copii pretutindeni!

 

Cum pot fi atât de cinică la ceas de sărbătoare? Simplu: aștept ca femeia să nu mai fie criticată, etichetată, judecată, ci apreciată la adevărata ei valoare! Femeie, orice s-ar spune, ești regina vieții și a iubirii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu