Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 9 februarie 2016

Cu unghiile ascuțite de Valentine's Day

Era născută să fie vrăjitoare cum este născută pasărea să zboare. Își dorea să fascineze pretutindeni: la serviciu, pe stradă, la bucătărie, să-și țină bărbatul în ghearele lungi și colorate și mai ales să nu i se rupă.
Înlocuise mătura cu o mașină roșie de lux, traista cu o geantă Louis Vuitton, hainele simple, luate de la second hand cu țoale de firmă, se ducea la sală, iar kilogramele în plus dispăruseră...
În zadar își revoluționase imaginea, dacă avea unghiile roase. auzise deseori pe stradă spunându-se:„Unghiile reprezintă cartea de vizită a unei femei. Nu poți să fii vrăjitoare fără să ai unghii ascuțite și colorate”.
Unde să se ducă să-și rezolve problema? Auzise de un salon de manichiură și cosmetică din cartierul rezidențial în care făcea eforturi mari să locuiască, să dea bine la CV, dar intră cu reținere. Se gândea să nu capate o infecție urâtă, care să o lase și fără unghiile roase și pătate...
-Ați venit în Țara Minunilor, doamnă, i se adresă manichiurista. Ați stat cu unghiile acestea nepermis de mult, de aceea singura soluție este aplicarea unor unghii false! Să nu vă fie teamă, fiindcă noi folosim produse doar de la Beashop, iar ei garantează calitatea. Unghiile dumneavoastră se vor regenera sub cele false.
Auzind toate acestea se felicită în gând pentru alegere. Aici își făcea manichiura și „duduia cu buzele cât basca”, diva care se bucura de un succes fabulos printre bărbații cu bani. „Unghia lungă și subțire, cu cheltuială se ține”, își spuse în gând.
I se aduse catalogul. Ce culori, ce decoruri, ce minunăție!
Unghiile false puteau fi decorate cu praf luciu, sclipici fin Vamp, scoică zdrobită, fructe artificiale, flori uscate, flori de ceramică, flori de gheață, frunză artificială, ornament din mătase fundă, ornament din mătase stea, pietre flori, pietre bob de grâu, cu pietre inimă...Nu știa ce să aleagă. Și-ar fi pus pe unghii toate decorațiunile acelea minunate, dar se temea să nu i se spună„sorcovă”.
-Avem și geluri uv de calitate, o trezi manichiurista din visare! Alegeți cu încredere, sunt produse de cea mai bună calitate! Ați observat că așteptați de o lună o programare la noi. Știți de ce? Fiindcă folosim numai produse de la BeaShop în salonul nostru, iar clientele sunt foarte mulțumite. De când vin la noi, au lumea la unghia degetului mic!
„De unde naiba știe că acesta este visul meu?”
-Nu toate clientele tac ca dumneavoastră. Au fost multe care au spus de când au venit că-și doresc unghii ascuțite de vrăjitoare în care să țină pentru totdeauna inima bărbatului iubit!
Aici era problema. Preocupată cu imaginea ei de vrăjitoare, ea nu avea iubit. Să-și găsească unul pe rețelele de socializare era riscant. Dar viața, cine știe? Poate îi va oferi o surpriză!
Alese cu grijă un sclipici fin cu strălucire maximă.
Pe măsură ce vrăjitoarea din fața ei făcea ritualuri și poțiunile magice erau aplicate, unghiile ei creșteau cât alte unghii în 10 ani. Avea toate minunățiile lumii pe unghii. Nu se sătura admirându-le. Nu conta că se împrumutase ca să ajungă acolo! Îi crescuseră unghii și parcă avea aripi.
Ieși de la salon încântată. Uitându-se însă la unghii, intră cu capul în primul stâlp de pe trotuar. Trecătorii au râs în hohote.
Plecă mai departe să-și ia mașina. Un polițist chipeș tocmai îi rupsese o chitanță și i-o lipea în parbriz. Parcase pe două locuri rezervate timorată de unghiile roase pănă-n carne cu care venise. Acum pleca mândră, cu unghii noi, dar cu o mulțime de probleme pe cap. Cucuiul încă o durea.
-Dumneavoastră sunteți proprietara, o întrebă polițistul cu reproș?
Ea întinse mâna să ia amenda din geam, în timp ce omul de pază și ordine privea prostit bucățica aceea de unghie transformată într-un tablou.
-Iertați-mă, iertați-mă, spuse polițistul rupând foaia! Am comis o impietate amendând o zeiță cu unghii perfecte și chip perfect.
Îi luă mâinile și îi sărută pe rând toate unghiile, apoi o invită la o cafea.
De-atunci au rămas împreună, iar ea a devenit clientă fidelă a salonului de manichiură.
Când recomandă produsele BeaShop spune fără să stea pe gânduri: „Vrăjitoria unghiilor”.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu