Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Restaurarea frumuseții la Mirrors Beauty Salon.


Oricât am încerca să bravăm, pierderea frumuseții ne ia mințile! Fără să vrem invidiem tinerele frumoase din jurul nostru, devenim cusurgioaicele de serviciu căutând un defect acolo unde nu este. Astfel ochii prea migdalați nu sunt profunzi, tenurile crude și netede nu sunt expresive, ceea ce este frumos...este supărător de frumos și tot așa!

Criza vampirică a pierderii frumuseții

Criza pierderii frumuseții există și se manifestă uneori dureros transformându-ne în cei mai sângeroși criminali din istorie!
A fost odată o contesă frumoasă, numită Elisabeta Bathory. Se spune că la 40 de ani a înnebunit când a văzut că-și pierde înfățișarea de zână: strălucirea și suplețea părului de abanos, netezimea pielii albe ca laptele și agerimea privirii de chihlimbar. Realizând că este dependentă de frumusețe a citit mii de tratate și a devenit cobai pentru sute de tratamente estetice, până când inspirată de Satan a crezut că dacă se va îmbăia în sânge de fecioară va rămâne veșnic tânără și frumoasă. Astfel în numele conservării frumuseții a ucis 650 de fecioare, din care 50 de origine nobilă și a sfârșit zidită de vie într-o cameră a castelului său.

Urâțirea sinucide și ucide

Urâțirea este un proces dureros. Ea ucide încrederea în sine, speranța, aprecierile celor din jur. Dacă nu ar ataca și sufletul și nu ar face victime colaterale, procesul nu ar fi atât de dramatic. Când se instalează la suprafață, sufletul se acrește instantaneu. Nu este de ajuns că ne amărâm singuri, ci amărâm și pe cei tineri și frumoși din jur. Ni se pare că ne-au furat frumusețea, că este nedrept să mai aibă cineva tenul neted și imaculat, câd al nostru devine asemenea merelor uscate, păstrate prea mult timp în pivniță.

Dr. Cristina Bejan chirurgie estetica Bucuresti

Dacă există un singur loc în care se restaurează frumusețea, este păcat să nu-ți salvezi trupul și sufletul, cu atât mai puțin, cu cât Mirrors Beauty Salon nu se află la capătul lumii, ci pe Bulevardul Carol I din București , etaj 2, interfon 03, Bulevardul Carol I 68 România!
Terapia vampir- Dracula dă mereu timpul înapoi făcând minuni cu fețele celor care recurg la ea. Ridurile se netezesc rapid, cearcănele și cicatricile dispar, iar tinerețea înflorește iar. Este un proces simplu de activare a capacității de regenerare care este stocată în organismul nostru.
Tarifele variază în funcție de doze de la 350 de roni, la 550 de roni, tratamentul fiind aplicabil și pentru coapse sau decolteu.

Slăbire cu criolipoliză

Celulita nu iartă. Straturile de grăsime ne fac să trecem de la statutul de trestii mlădioase, la cel de butelcuțe, iar cel drag ne va cânta la fereastră:
Neghinuta neagra,
Mandrulito draga
Vino dupa mine,
Vino dupa mine!
Ioane, Ioane
Decat dupa tine
Mai bine ma fac
Trestie pe lac!
Trestie pe lac,
Si-oi trai cu drag
Departe de lume
Cu gandu' la tine.
http://Versuri.ro/w/midmh
Fa-te, mandro, fa-te,
Ca si eu m-oi face
Mica seceruica
Si-n trestie-oi tuna, ma
Trestii oi taia
Si pe tin' te-oi lua, ma
Pan' ne-o lua
moartea, ma
Tu sa fii a mea!


Neghinuță neagră,
Mandrulițo grasă
Nu mai ești frumoasă.
Vino după mine,
Vino după mine
Să-ntinerești bine!
Ioane, Ioane
Am să vin cu tine
Dacă eu mă fac
Ca trestia  pe lac!
Naltă și subțire
Să mori după mine!



Ședințele de remodelare rapidă însă ne ajută să pierdem centimetri și să ne recăpătăm suplețea din adolescență. Aplicările de criolipoză sunt însoțite de masaj anticelulitic, astfel că după tratament redevenim prințese.
La Mirrors Beauty Salon ni se restaurează frumusețea cu pricepere și răbdare!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu