Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 24 noiembrie 2016

Și-ai o fire răsfățată/Te iubește lumea toată

Româncuță răsfățată,

Tu știi mai bine decât oricine că te iubește lumea toată și treci provocând soarele să zâmbească, cerul să-ți ofere diamantele iernii, pământul roadele și florile sale, iar bărbatul îți pune inima pe tavă.
Fața ta este netedă ca un măr copt, ridurile și petele nu au loc pe tenul tău imaculat, iar sufletul tău este perfect.
Îmi frângi inima că ești asemenea îngerilor în exterior și interior, căci întreaga ta ființă este divină! De unde-ți vine puterea, floare de cireș?
Știu. Apidermin te răsfață. A pregătit pentru tine cremă de față cu substanța din care se hrănesc reginele stupului. În spatele frumuseții tale se află aroma cimbrișorului de poiană, de aceea ești mereu calmă, iar fața ta este coală imaculată de hârtie. Albinele au adunat pentru tine nectarul din mere și culoarea macului îndrăgostit de soare, de aceea ai mereu merișoare-n obraz! Lăptișorul de matcă a aliat pentru tine vitaminele B, C, D şi E,  lipidele, glucidele și Retinolul A să te slujească în lupta pentru frumusețe eternă.
Nici nu știi cât de răsfățată poți fi! Chiar și ridurile de expresie se netezesc ușor-ușor până dispar, pielea este mereu hrănită și hidratată, porii micșorați, sângele corect fluidizat. Apiderminul te apără de toți factorii nocivi din jur: de razele ultraviolete, de vânt și ger, de substanțe toxice.
Ai grijă, româncuța mea frumoasă, ca să-ți păstrezi tinerețea trebuie ca tenul, părul și mâinile tale să nu îmbătrânească niciodată!
Mulțumită albinelor, frumusețe fără bătrânețe există. Apidermaliv face părul să strălucească și oprește căderea acestuia fiindcă este o mască pentru păr ce conține ingrediente-minune: unt de shea, ulei de masline si laptisor de matca.
De câte ori pleci din magazin fără să investești în frumusețea ta, frângi inima albinuțelor, româncuță răsfățată!
Nu uita asta! Apiderminul slujește frumuseții tale veșnice!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu