Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 20 noiembrie 2017

Accesul online la sănătate

E trist faptul că mulți oameni nu se duc la doctor, când se pot deplasa singuri sau când există șanse de vindecare/ameliorare a bolii! Mulți stau acasă și suferă sperând într-o minune, care întârzie să apară, iar când nu se mai poate face nimic, cineva strigă exasperat:
-Să vină un doctor! Aduceți cel mai bun doctor din lume!
Of, trebuie să se știe că doctorul nu este Dumezeu, deși i s-au împrumutat înțelepciunea, știința de a vindeca, empatia, energia de a lupta pentru viață.
În trecut, oamenii erau aduși la spitale cu căruțele. Bolnavi fiind, suferinzii mai erau condamnați să suporte și zdruncinăturile dureroase ale mijlocului de transport rustic și posibilitatea ca o lume întreagă să-i vadă în agonie. De ce nu se duc oamenii la spital?
1) le este frică de adevărul pe care-l poate auzi de la doctor
2) unii sunt greu transportabili și nu au pe nimeni care să-i ajute
3) au oroare de faptul că nu li se respectă întimitatea. Există cabinete în care este un dute-vino, chiar dacă pacientul este dezbracat (unele chiar de ginocologie), iar senzația este de consult colectiv în văzul lumii provoacă panică
4) doctorul poate fi nervos și grăbit, te ceartă în loc să te asculte, te umple de ridicol de față cu asistenta.
Pentru asta s-a înființat Doclandia, imperiul virtual al sănătății, unde pacientul poate vorbi cu medicul și poate pune întrebări fără să fie întrerupt și fără ca o terță persoană indiscretă să tragă cu urechea.
Ne mândrim și ne bucurăm că ideea este 100% rămânescă și că peste 400 de medici foarte bine pregătiți și entuziaști ne stau la dispoziție să ne consulte online.
S-a deschis oficial sezonul de vizite online la medic, fără programare anterioară, fără aglomerație și oameni nervoși, fără să ne sperie atâta suferință pe sala de așteptare! Uneori te îmbolnăvești mai rău, când vezi câtă suferință este în lume și ce poate face boala din om!
De multe ori îți face bine numai faptul că poți sta de vorbă cu un doctor, dar ideea că poti vorbi nelimitat cu el ar trebui să te umple de încântare!
Acum te invit să-ți faci cont pe Doclandia, iar dacă nu știi ce să îi spui doctorului tău virtual, poți începe cu versurile lui Marin Sorescu:
„Doctore, simt ceva mortal
Aici, in regiunea fiintei mele
Ma dor toate organele,
Ziua ma doare soarele
Iar noaptea luna si stelele.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu