Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 18 martie 2018

Rochia care m-a motivat să slăbesc

Am găsit rochia care mi-a schimbat viața 24 din 24 de ore, deși era regină printre rochii de seară și nu o puteam îmbrăca decât la ocazii.
Eram în perioada aceea în care mâncarea bună și nesănătoasă contează mai mult decât felul în care arăți și mai ales decât propria sănătate. Luasem mult în greutate, iar rochiile cu mulți X veneau pe mine ca niște saci. Gâfâiam când urcam scările, abia mă aplecam să-mi leg șireturile de parcă aș fi fost însărcinată și purtam bluze lungi și lărguțe la pantaloni, să mai maschez din grăsime.
Dar când am văzut catifeaua fină de culoarea nopții, moale la atingere și mi-am imaginat ce va simți pielea mea când catifeauau o va îmbrățișa, m-am decis să o comand pe loc.
-Când vor face plopul pere și răchita micșunele vei intra tu în ea, au spus cei care erau de față.
Părea o utopie să ajung din nou de la XXXL la L, dar pentru mâncile clopot din dantelă fină, croiala impecabilă, materialul de prințesă și decolteul acela rotund generos aș fi făcut orice.
Prin catifea, toate formele feminine arată divin: sânii, mijlocul, posteriorul alcătuiesc sub materialul mătăsos poemul feminității pe care l-ar scrie și cel mai inspirat dintre poeții  lumii.
M-am bucurat că am văzut-o prima și că a fost dragoste la prima vedere fiindcă la alte rochii aveau și mărimi mari, unele ajungând până la 8XL.
Cum să alegi una dintre cele 1305 modele fermecătoare de rochii de zi?
Teoretic pare imposibil, practic m-am gândit să-i cumpăr o pereche rochiei minunate care mă va ajuta să slăbesc. Prin urmare criteriul de alegere al rochiei de zi îl reprezenta măsura.
Oricât de mult mi-ar plăcea o rochie, dacă este disponibilă pentru mării mai mari de L nu o aleg.
Și am găsit-o: Rochie tradițională bleumarin în cloș.
Nu, nu am rămas blocată pe nuanțele de albastru, bleumarin, căci am fost tentată să comand și o rochie roșie și una roz-prăfuit, ci am avut în vedere:
-faptul că stilul etno este la mare căutare
-arată mortal cu ornamentele sale și gândită atât de simplu
-nu este disponibilă pe mărimea pe care o port în momentul plasării comenzii
-cloșul necesită o siluetă de invidiat.
Am primit rochiile acum două luni și am slăbit deja două kilograme. Ele mă motivează să mănânc cât mai puțin, să renunț la pâine și la dulciuri și să fac mișcare. Sunt pe drumul cel bun și nu va mai dura mult până le voi purta cu drag!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu