Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 10 aprilie 2018

Situații de viață rezumate de pilule de comunicare



1.Bărbat trecut de 70 de ani discută filozofic cu cumnatul său cu 10 ani mai tânăr și alte concepții de viață despre prietenie:
-Cumnate, la ora actuală mi-au rămas trei prieteni buni. Doar pe trei oameni mă bazez la vârsta mea.
-Lasă-mă să ghicesc! Și eu sunt printre ei, probabil unul dintre copii, nepoata care a venit la tine la spital...
-Ei și tu, după 70 de ani, prieteni îți sunt: poștașul că îți aduce pensia, doctorul că te îngrijește și popa că trebuie să te îngroape!!!

2.-Vă implor, domnule doctor, spuneți-mi că un transplant îl va salva pe fiul meu! Gândul acesta mă ajută să mă trezesc dimineața și să mai suport o altă zi!
-Știți, teroretic, doar teoretic se poate vorbi de transplant în cazul fiului dumnevoastră. În primul rând,  este foarte mic pentru un transplant atât de mare și  în al doilea rând că plămânii sunt deja afectați, ficatul este praf.
-Domnule doctor, nu se poate să i se facă și trasplant de ficat? Nu este posibil cu progresul actual al medicinei să îi faceți și alți plămâni?
-Ne pare rău, dar nu putem face transplant de viață!
-Domnule doctor, nu înțelegeți că mi-am legat toate speranțele de transplant???
3. Conversație telefonică în 131. Nu am tras cu urechea, ci am fost obligată să ascult la fel ca toți plătitorii cinstiți de bilet aflați în vecinătatea doamnei:
-A căzut, dragă aseară din pat și m-a făcut de râs. A urlat de s-a auzit tot blocul. Este mama, dar se crede la ea la țară. M-am săturat! Are trei copii în București și nu stă decât la mine! (De parcă ea nu ar fi urlat, în satul de la țară când era copil și cădea sau se lovea sau o durea ceva...Probabil că atunci mama își făcea timp să o țină în brațe și să o împace.) Măi, și are niște pretenții! Auzi să-i iau fustă nouă și o cutie cu vopsea de păr!!! (Aceeași mamă i-a cumpărat multe rochițe și fuste până a crescut mare și acum vrea și ea să se înnoiască de Paște. Cere oare prea mult de la fiica ei? Poate la anul nu va mai avea cui să cumpere toate acestea!!!)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu