Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 11 februarie 2019

Un fotograf nunta prevăzător

Care sunt criteriile potrivite care îți oferă certitudinea că pozele de la nunta voastră vor fi realizate de cel mai priceput si valoros fotograf nunta?
1.    Să fie un fotograf prevăzător, care nu vine niciodată la un eveniment cu un singur aparat, ci are în mașina sa aparatură și echipamente de rezervă. Servicii foto video nunta de calitate  se oferă cu echipamente performante mânuite cu maxima pricepere. Experiența își spune cuvântul, fiindcă se oglindește perfect în pozele de la nuntă și de la botez expuse pe site-ul oficial al lui Joița Lucian. Este o plăcere să îi admir portofoliul! Pozele marca Joița Lucian mă umplu de energie pozitivă.
2.    Acel  fotograf de nunta din Bucuresti să dispună de capacitatea de a se adapta la nou pe loc. Nicio nuntă nu seamănă cu alta, cu toate că în esență are aceleași etape și se respectă aceleași tradiții. Diferențele sunt generate de protagoniștii diferiți: alți actori, cu alte pretenții, cu altă viziune și cu alte caractere. Joița Lucian face față cu succes oricăror provocări și este
un fotograf nunta care face față stresului, provocărilor, pretențiilor organizatorilor. Evident că nu merită să îi punem răbdarea la încercare la materialele perfecte pe care le realizează.

3.    Serviciile foto video nunta să aibă la bază asumarea responsabilității fotografului profesionist. El nu va da niciodată vina pe cei care îi pozează fiindcă are un crez profesional: fotograful răspunde de calitatea pozei. Un fotograf adevărat nu va spune niciodată că modelul nu arată grozav sau că nu știe să stea corect la poză și nu zâmbește! Doar responsabilizarea, echipamentele performante și cunoștințele vaste de realizare a fotoreportajul jurnalistic, a eseului artistic si instantaneului pot transforma nunta în cel mai important eveniment, iar albumul în reportajul plastic al său. Pozele care spun o poveste sunt cele mai apreciate în acest moment, iar cele de nuntă trebuie să spună povestea iubirii și a fericirii mirilor.
4.    Joița Lucian este genul de fotograf de nunta din Bucuresti cu pregătire internațională, competitiv în România, dar și în străinătate, mai mult de-atât ar face în orice moment față să lucreze pentru ziare internationale sau să fie fotograful vedetelor.
5.    Un fotograf nunta cu experiență știe numeroase trucuri prin care pozele lui sunt fascinante. El știe ce anume să surprindă și ce să evite, să selecteze corect materialele ca fotografiile valoroase să nu se piardă.
6.    Materialele foto video sunt originale pentru fiecare nuntă în parte, astfel că pozele expuse pe site-ul său oficial pot fi admirate ore în șir cu placere fiindcă, deși sunt poze de nuntă, nu seamănă una cu alta ca expoziția să fie monotonă.
Joița Lucian este acel fotograf de nunta din Bucuresti care dovedește maxima creativitate, imaginatie inepuizabilă și exigență față de propriile creații, de aceea se impune să fie prezent la nunta celor   care își doresc o poveste în fotografii a nunții lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu