Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 20 martie 2019

Mobilier didactic prietenos, sursă a dragostei față de școală
Școala salvează un popor de la neștiință și manipulare, de aceea trebuie să cultivăm în sufletele curate și fertile ale copiilor dragostea față de învățătură. Nu suntem veșnici, tocmai de aceea este timpul să le transferăm întreaga  moștenire spirituală milenară a acestui popor.
Cum putem face asta? Primindu-i cu multă dragoste în școală și mai ales cu mobilier școlar care să le ofere libertatea de care au nevoie și confort, dar să fie și elegant, fiindcă în prezent, elevii nu mai acceptă orice. Ei își doresc scaune pe care pot sa le regleze, bănci foarte curate, vopsite in culori pastelate, să lumineze totul în jur. În magazinul de mobilier școlar Mobman.ro, managerii au la dispoziție mai multe posibilități de alegere pe care le pot combina în funcție de personalitatea elevilor. 
Sunt elevi care detestă comparațiile dintre ei și ceilalți colegi și care nu sunt dispuși să își împartă spațiul cu ceilalți. Setul individual fix corespunde 100% acestui profil și prezintă avantajul că elevii nu  mai sunt distrași în timpul orelor de șoaptele colegului, fiindcă fiecare  stă în banca lui.
Structura metalică vopsită în câmp electrostatic garantează păstrarea frumuseții acestui set și oferă elevului stabilitatea de care are nevoie în timpul activităților de predare-învățare.
Tălpile antiderapante au rol dual: protejeaza parchetul de deteriorare și nu se clatină în timp ce elevul scrie, desenează, se mișcă pe scaunul lui.
Șezutul și spătarul au forme și dimensiuni care asigură o poziție corectă a spatelui și confortul în timpul orelor de curs, aceste bănci fiind testate de către elevi înaintea începerii procesului de fabricație.
Vopsite in culori diferite, vesele alungă monotonia din sala de clasă și aduc multă lumină în timpul orelor și în sufletele elevilor.

Îmi amintesc băncile nostre cu scaunele joase, încât abia ajungeam să scriu. Din cauza lor stăteam defectuos în bancă și dacă nu se intervenea la timp, m-aș fi ales cu o cocoașă de toată frumusețea.
Ce grele erau! Parcă erau niște tancuri rusești. Simțeam pe pielea noastră cât de greu se manipulau, când măturam sala de clasă și le ridicam pe rând, să lăsăm curat și pe sub ele. Măturatul în sine, cu podeaua ușor stropită și ferestrele larg deschise nu era deloc  o activitate supărătoare, dar ridicatul băncilor ne obosea, cum obosește o zi de coasă într-o zi toridă pe un bărbat în vârstă...
În plus, în bancă era mereu o aglomerație de nedescris, fiindcă înghesuiam în dreptul nostru și ghiozdanul care abia intra în deschizătura mică și trusa sanitară, dar și mâncarea.
(Fotografie preluată de la următoarea sursă
Cu bănci școlare de la Mobman.ro elevii vin de drag la școală. 
Finisate perfect, cu scaune reglabile, prevăzute cu agățătoare pentru ghiozdan și cu blat pentru pupitru, ele dau senzația elevului că se află acasă. Ușoare si elegante sunt garantate 2 ani si sunt prevăzute cu sisteme care protejează pardoseala. Băncile individuale sunt ideale fiindcă elevii nu mai vorbesc între ei, ci sunt foarte atenți la lecții. În plus, fiecare se simte special, în centrul atenției și își va da silința să își păstreze banca încredințată în stare perfectă.
Răspunzând individual de banca sa, elevul nu va mai desena formule sau figuri geometrice și nu-și va mai face copiuțe scrise cu pixul pe banca sa, că doar nu este banca vinovată că el nu și-a învățat lecția!!!
Designul mobilierului școlar este fascinant, dar este gândit practic, prin intermediul lui introducându-se în școli conceptul de clase și laboratoare de șapte stele.
Dragi managerii, v-ați gândit cu seriozitate că elevii se îndrăgostesc de acest mobilier și datorită lui nu pot lipsi o oră, de teamă să nu le  ocupe cineva banca lor dragă cu scaun reglabil?
Să știți că este verificat faptul că o sală de clasă care arată perfect combate absenteismul.
Stabiliți un parteneriat de durată cu Mobman.ro și veți fi pe deplin mulțumiți de rezistența mobilierului, dar și de creșterea calității învățământului din unitatea voastră!
Ați văzut cum plâng copiii, când sunt lăsați la grădiniță dimineața de părinții lor? Dar ce ați zice să le comandați mese ca de poveste la care ei să învețe culorile și de care să devină dependenți? 
E vârsta la care copiii sunt atrași de galben, de roșu și de verde, așa cum sunt atrași fluturii de flori.
Dragi manageri ai grădinițelor, adăugați la nevoia de dragoste a preșcolarilor pe cea de culoare și transformați-le sălile de clasă în grădini înfloritoate!
Setul măsuță cu scaun Multifun, Tega Baby Multicolor trebuie să fie omniprezent în viața preșcolarilor, de aceea îl puteți comanda și pentru acasă ca piesă de rezistență în camera celor mici!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu