Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 5 august 2019

REVOLTĂ



Urâți îmi sunt oamenii care nu își văd bârna din ochii lor și mânjesc totul în jur cu noroiul infect scos din sufletele lor! Nu, nimănui nu i s-a dat la naștere mlaștină în loc de suflet, dar fiecare aduce în sufletul său, ceea ce îl atrage mai mult și mai mult...
Vor unii să-i otrăvească pe cei din jur, păi aglomerează în propriile suflete tone de cianură.
Divinitatea ne-a lăsat împreună cu alți oameni pe pământ, nu ca să ne sfâșiem și să ne scoatem ochii unii altora, ci să ne ajutăm și să ne facem viața mai frumoasă!
Mă gândeam într-o zi la faptul că fiecare posedă un talent prin intermediul căruia poate răspândi multă fericire în jurul său, dacă își dorește acest lucru. Recent am cunoscut o doamnă care face niște costume populare de nota 10, alta face prăjituri atât de bune, încât te lingi pe degete. Am văzut mâini pricepute care fac ordine în case și la birouri și artiști care înfloresc pânza, hârtia sau încântă urechea cu frânturi din sufletele lor.
Dar am văzut și oameni care nu au făcut nimic notabil în viața lor, ci au provocat atâta rău și distrugere și în loc să aibă tăria să recunoască răul făcut continuă să denigreze și după ce au epuizat forma supremă a răului.
Un bărbat adevărat nu s-ar grăbi să spună:„Am crezut că erau prostituate”, din moment ce aleargă după prostituate și singura lui preocupare o reprezintă acestă categorie socială pe care o denigrează.
Poate că ar trebui să se pună lucrurile la punct la nivel social, iar cel care își rezolvă problemele de orice natură cu prostituatele, să fie considerat mai prostituat decât prostituatele!
Un bărbat care nu este capabil să cucerească o femei decent și își ia totul cu forța sau alege să plătească pentru asta nu valorează nici cât o ceapă degerată.
Un bărbat? Să ai atâta forță și in loc să aperi pe cei care au nevoie, să înfricoșezi niște copile nevinovate înseamnă să te afli pe cea mai josnică treaptă a existenței umane!!!
Până și masculii păsărilor le dăruiesc hrană și paie sau crengi partenerelor lor și le fac curte dansând în jurul lor și etalându-și penajul.
Se poate numi bărbat cel care dă cu pumnul să își satisfacă instinctele???


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu