Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 29 iunie 2020

Omule, MrFinance.ro te ajută cu bani!


-Iar au venit. Unde să mă ascund și cum să îi protejez pe cei dragi?
I.G. fusese un bărbat în toată firea, vesel, cu mâinile ca lopețile din cauza muncii grele. Acum rămăsese o umbră palidă a bărbatulu falnic de demult, fiindcă nu vedea nicio cale concretă de ieșire din impas.
Greșise amarnic și se gândea cu disperare că în clipa în care a ales să se împrumute la cămătari, consimțise să fie dator pe viață.
Dobânda la dobândă creștea alarmant și se temea ca în schimbul banilor, cămătarii să nu îi ia viața sau să nu le facă rău celor dragi.
Viața lui devenise o viață de fugar. Nu mai putea ieși ziua la cumpărături, dar se temea să iasă și noaptea târziu, să nu fie răpit și torturat.
Lumea din oraș vorbea despre leii cămătarilor.
I.G. are un prieten cu care discută tot timpul. Văzându-i ochii tulburi și cearcănele cauzate de insomnii, N.C. l-a întrebat deschis:
-Omule, ești bolnav? Te pot ajuta cu ceva?
Pentru prima dată, I.G. și-a descărcat sufletul plin de probleme în fața amicului său. I-a spus acestuia cum orice zgomot suspect de la miezul nopții îl face să tremure, inima bate cu putere în piept, picioarele i se înmoaie și neliniștea pune stăpânire pe întreaga-i ființă.
...Erau departe de lume, la o cabană în munți. Cei dragi dormeau în camerele lor, iar ei stăteau la sfat, când I.G. a tresărit:

-Au aflat unde sunt și au venit să mă caute? Nu ai vreo pivniță sau un tunel sub pământ? 
-Prietene, este vântul care dezmiardă pletele brazilor! Aici, târziu în noapte cântă păsările și izvoarele, iar creditorii nu ajung până la tine. În seara asta vom face o magie ca atunci când vei pleca din acest loc tu să fii un om liber, cu chef de viață, fără datorii stresante care te îmbolnăvesc. În seara asta apelăm la Mr. Finance România și vei vedea că ne va ajuta să învingem creditorii.
Mr. Finance.ro este platforma complexă din mediul virtual care îți oferă informații complexe despre bani. Dacă ai fi știut de existența ei, nu ți-ar fi apărut cearcăne și fire de păr albe.
Cu ajutorul ei poți obține un credit rapid, iar cu banii respectivi să îți plătești datoria și să nu mai apelezi niciodată la cămătari!
Au explorat împreună platforma și au constat că aici găsește rezolvare pentru problemele sale și un om disperat din punct de vedere financiar și unul liniștit, fiindcă toate informațiile financiare se află într-un singur loc. Aici oamenii găsesc:
1. Cel mai avantajos credit rapid conform tabelului de mai jos:
Tipul de credit
Furnizorul creditulu:
Credit rapid fără acte
Provident
Ferratum
Viva Credit
Credit Fix
ExtraSimplu
Zaplo
Credit online urgent
Viva Credit
CreditFix
Viaconto
Credit Prime
Provident
Ferratum

Credit rapid fără dobândă
Viva Credit (la primul împrumut)
Credit Fix (pentru primul imprumut)
CreditPrime ( prima lună)
Credit nebancar
Institutii Financiare Nebancare (IFN).
Credit rapid cu buletinul
Viva Credit
CreditFix
Viaconto
Credit Prime
Provident
Ferratum


 2. Lista completă a creditelor bancare, care cuprinde:

Erau acolo, pe platformă și tipurile de asigurări, dar cei doi prieteni au căutat creditul avantajos, fără dobândă și multe acte, care să-l mântuiască de cămătari pe omul năpăstuit.
În prezent, I.G. duce o viață normală și recomandă tuturor platforma MrFinance.ro.
Dragă cititorule, nu este rușinos să nu îți ajungă baniii, dar împrumută de la firmele/băncile/omenii atent verificați care nu te îndatorează pe viață și care nu îți iau bucuria simplă de a trăi!
Pe platforma prezentată de mine găsești cele mai multe soluții corecte pentru rezolvarea problemelor tale financiare.
Nu uita:„Un om înţelept trebuie să aibă banii în cap, nu în mână” , după cum a afirmat Jonathan Swift.

Un comentariu: