Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 6 august 2020

Bijuterii din filme celebre

O bijuterie repezintă cadoul pe care nicio femeie nu îl poate refuza, așa cum este inelul de logodna din aur alb cu diamante Kamarad. Există bijuterii celebre care au apărut în filme de-a lungul timpului și care au rămas memorabile; mai jos vom aminti despre aceste filme în care au apărut diamante celebre.

În filmul „Pe ariple vântului” Scarlett O’Hara poartă o broșă și o pereche de cercei de smarald, într-un film care a fost lansat în 1940, niște bijuterii de dimensiune mare, care au reprezentat un star pentru purtarea unor asemenea accesorii.

În filmul „Domnii preferă blondele”, diamantele purtate de Marilyn Monroe pe covorul roșu au rămas celebre pentru zicala că acestea reprezintă cele mai bune prietene ale unei fete și că ele durează la nesfârșit. Diamantul purtat este de 24 de carate, galben și în formă de pară.

În filmul celebru „Breakfast at Tiffany's”, apare colierul cu diamante și perle alături de „little black dress” care reprezenta amprenta ei, care au definit stilul de vestimentație din 1961.

În „Pretty Woman”, Julia Roberts poartă un colier cu douăzeci și trei de rubine în formă de pere care au în centru diamante în formă de inimi.

În filmul „Titanic”, Kate Winslet poartă un diamant foarte mare albastru, a cărui denumire este cunoscută ca „Inima oceanului”, colier pe care Kate îl aruncă la finalul filmului, gest sugerând pasiunea sa pentru viață și dragoste.

În filmul „My Best Friend's Wedding”, Cameron Diaz poartă un inel cu diamante care a reprezentat, apoi, un inel de logodnă la modă în anii 1990, un diamnat mare și alte câteva mici.

În filmul „Cum să pierzi un bărbat în 10 zile”, Kate Hudson poartă un diamant ce 5 milioane de dolari, cu diamant galben, acest film reprezentând o comedie romantică în care au fost dezvăluite mai multe bijuterii deosebite.

În final vă vom prezenta un diamant negru superb din „Sex and the City” oferit de Mr. Big lui Carrie, spre finalul filmului, acesta dorind ca inelul să îi amintească de dragostea dintre ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu