Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 10 octombrie 2020

Geanta toamnei

 

Am cumpărat-o din magazinul de poșete, accesorii și cosmetice Manier.ro și este o geantă care mă face pe deplin fericită.

O port și parcă viața îmi surâde la fiecare pas, fie că plouă și picăturile dușmănoase îmi biciuiesc trupul, fie că bate vântul de îmi taie hainele să pătrundă până la oase, fie că ceața lăptoasă îmi intră în ochi și miroase urât.

În geanta mea nu este loc de melancolie, pentru că:

-este din piele naturală. Toamna se poartă pielea naturală, fiindcă numai ea asigură protecție maximă actelor tale, produselor cosmetice, mobilului.

Femeia modernă duce cu ea tot timpul o arhivă, în portofel sau în agenda telefonului mobil și își uită umbrela, când are mai mare nevoie de ea. Sistemul dublu de închidere cu fermoar și capsă securizează perfect bunurile mele. Pot călători fără grijă în aglomerație, în mijloacele de transport în comun, fiindcă răufăcătorii pot deschide cu greutate geanta mea fără să simt. Stropii de ploaie nu îmi vor deteriora documentele sau produsele din geantă.

Dintre aceste genți piele naturală  de poveste am ales geanta roșie să fie în ton cu frunzele toamnei și cu mustul ce curge parfumat în pahare.



-se numără printre cele mai elegante piese, fiind realizată din piele naturală și piele întoarsă, mânerul este atent lucrat și finuț, fiind tot din piele naturală, în timp ce cureaua de pus pe umăr are un design modern.

-este spațioasă. Are două compartimente separate de un buzunar care se închide cu fermoar.

-cântărește 700 de grame, fiind foarte ușoară, raportată la spațiul de depozitare pe care îl oferă.

-se află la reducere. Prețul inițial a fost de 335 de lei și acum costă 295 de lei. O pereche de pantofi din piele este mult mai scumpă și pentru realizarea unei genți se consumă mai multă piele.

-modelul este disponibil pe mai multe culori. Întotdeauna mă las influențată de acest aspect în alegerea genților și am să vă explic de ce.

Noi, femeile, avem nevoie de genți în cât mai multe culori, să le asortăm cu paltonul, cu eșarfa, cu bluza (s-a renunțat la asortarea genților la pantofi, fiindcă era un procedeu banal și nu permitea atât de multe combinații) și când ne învățăm cu o anumită compartimentare dorim să o avem la cât mai multe genți din garderobă.

Modelul de geantă ales de mine este disponibil în trei nuanțe de gri, pe galben, pe negru, verde, albastru și maro.

Manier.ro este magazinul care ne oferă o paleta cromatică de vis pentru genți și portofele.

Îmi place să văd o siluetă feminină perfectă înaintând prin covorul multicolor de frunze, încălțată cu o pereche de cizmulițe cu toc roșii și având în mână geanta pe care am comandată-o și eu de pe site-ul magazinului. Roșul atrage toate privirile și te plasează în centru atenției. Ochii se fixează pe geanta de poveste și dorești să știi cine este norocoasa posesoare a produsului de lux.

Manier.ro este o simfonie a genților de toamnă, cum rar îți este dat să vezi pe site-ul altui magazin!

Dar de un produs versatil care poate fi purtat și în spate, dar și dus în mână ca o geantă veritabilă, ce spuneți?

L-am găsit la categoria rucsacuri femei 

 și este rucsacul din piele neagra cu  imprimeu șarpe GF1633, piesă pe care și-ar dori-o toate femeile exigente, deoarece se remarcă prin:

-calitatea superioară a materialului din care este făcut. Pielea naturală este de calitate premium, catifelată la atingere și deosebit de rezistentă.

-accesoriile metalice elegante și prinse cu simțul răspunderii.

-sistemul sigur de închidere. Poți purta în spate rucsacul fără rezerve, fiindcă nimeni nu ți-l poate deschide din mers, fără să simți acest lucru.

-modurile diferite și multiple în care poate fi purtat acest rucsac: în mână și pe umăr asemenea unei genți și în spate pe ambii umeri ca un rucsac.

-greutatea relativ ușoară a acestuia.

-structurile rigide care îl ajută să își păstreze forma după ce a fost purtat 2-3 ani.

-existența a două compartimente „secrete” în interior, unul pentru păstrarea telefonului mobil și altul pentru bani.

-reducerea de preț. Am calculat și economisești 45 de lei, sumă importantă în aceste vremuri dificile din toate punctele de vedere.



Cu suma respectivă se pot cumpăra produse care să te protejeze de Covid, fiindcă trebuie să avem grijă de noi și de cei dragi. Manier.ro are reduceri de preț la toate produsele, ajutând clienții în acest mod să își comande produsele preferate, iar banii economisiți să îi direcționeze către rezolvarea unor priorități.

Avem nevoie de aceste genți de poveste care să ne înveselească și să ne depoziteze și protejeze bunurile, fără de care nu putem merge la serviciu sau ieși în oraș.

Magazinul de produse de marochinărie dă dovadă de maximă empatie, venind în spijinul clienților cu transportul gratuit la domiciliu al cumpărăturilor, când valoarea acestora este de cel puțin 200 de lei și livrarea se face în 24 de ore, dacă dorești să faci cadou o astfel de geantă de poveste sau ai neapărată nevoie de una.

Manier.ro ne face toamna aceasta atipică, toamnă a distanțării oamenilor de oameni mult mai frumoasă, demonstrându-ne că acolo unde se impune distanțarea fizică, poate exista apropierea spirituală între oameni, cea prin empatie.

Pentru mine, numele Manier.ro sună ca o vrajă. Este cântecul toamnei pline de rod și al omului care știe unde găsește mereu o geantă de poveste, o geantă în care să încapă basmul toamnei.



Poposesc pe site-ul acestui magazin de poveste în zilele reci, ploioase și triste de toamnă, să mă încălzesc la imaginea genților frumoase și să mă bucur pe deplin de prețuirea pe care magazinul o acordă clienților săi.

 


3 comentarii: