Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 13 august 2024

Elsa vine la aniversarea oricărui copil, dacă este invitată.

 



O animatoare la aniversările copiilor reprezintă cireașa de pe tort, fiindcă ea știe:

-să îi atragă cu prezența ei și să aibă grijă de fiecare:

-să le consume energia constructiv în jocuri și activități diverse;

-să le acorde atenție și să îi facă să se simtă speciali;

-să le lumineze chipurile cu picturi realizate cu talent și culori care nu sunt dăunătoare;

-să îi înconjoare cu o mulțime de baloane colorate;

-să lase părinții să discute liniștiți la mese sau să îi facă atât de curioși, încât să își îndrepte privirile către magica Elsa care atrage copiii ca un magnet.

Pe mine, în calitate de mătușă, Elsa și firma pentru care lucrează m-au cucerit de la început prin comunicarea deschisă pe care am avut-o. Sigur că am comparat mai multe oferte, am petrecut câteva ore pe internet, până când am răsuflat ușurată că am găsit ceea ce doresc.

Preț accesibil, orar generos, oameni minunați care sunt capabili să facă fericiți mai mulți copii. Lista personajelor este lungă, dar Elsa era îndrăgită de fetițe și am făcut o alegere minunată, fiindcă interpreta personajului a dovedit generozitate, răbdare infinită și mult talent. Frumoasă la chip și frumoasă la suflet a reușit să ne cucerească pe toți cei prezenți la aniversarea Marei.

Pentru toți părinții, bunicii, unchii și mătușile care caută o animatoare o recomand pe Elsa din toată inima și să știți că o găsiți aici: PopiToons , important este să faceți programarea din timp.





Cea mai mare răsplată a mea a fost aceea când copiii care au participat și sărbătorita au spus: „Aceasta a fost cea mai frumoasă zi a mea!”

Mulțumim Elsa pentru tot ce faci!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu