Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 6 iulie 2018

Accesul la evenimente unice, prin produse unice

De câte ori mă conectez la computerul cumpărat din magazinul PCMadd.com, îmi vine să spun:„Oameni  minunați, voi vindeți calculatoare refurbished, iar datorită lor cucerim lumea!”
Eu, ființa de la capăt de lume, pot deveni într-o clipă nod de rețea socială datorită computerului. Cu un click, mă racordez la rezervorul de informație al lumii, vorbesc cu cei dragi de la capătul lumii, particip la campanii cu premii, retrăiesc amintiri luminoase.
Cu alt click comand produse, iar ele sosesc la domiciliu la adresa indicată de mine cu economii substanțiale de timp sau trimit documente acolo unde este nevoie de ele, să nu le duc personal.
PCmadd oferă în această perioadă două daruri unice colaboratorilor săi:
-produse unice, garantate, de calitate premium, fără de care omul modern nu poate exista. Accesul la acestea este simplificat prin puncte de fidelitate, reduceri, posibilitatea achitatii in rate a cumpărăturilor.
-participarea la evenimentelor unice la care suntem martori, iar când acesta nu este posibilă, anticiparea câștigătorilor competițiilor mondiale în desfășurare.
De pildă Campionatul Mondial de Fotbal se desfășoară din patru în patru ani, iar cititorii care anticipeaza corect echipa câștigătoare, primesc bilete la cel mai mare festival de muzică din România, care se desfășoară anual pe Cluj Arena în Cluj-Napoca.
Participarea la Concursul Untold este simplă:
-participantul scrie numele echipei de fotbal care consideră ca va câștiga competiția
-distribuie  postarea în care se anunță mecanismul concursului de pe pagina de Facebook Madd și etichetează cat mai multi prieteni
-trimite organizatorului dovada că a distribuit postarea
Premiile puse în joc sunt două invitații la renumitul festival de la Cluj-Napoca.
PC.Madd.com are în stoc cele mai bune produse pe care le pune la dispoziția cumpărătorilor însoțite de nenumărate facilități, dar îi trimite și la cel mai mare festival din țară.
Pentru cumpărături de 10 000 de lei, organizatorii concursului dau o invitație valabilă timp de patru zile la festival, iar achizițiile de peste 15 000 de lei  sunt răsplătite cu două invitații valabile patru zile la acest notabil eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu