Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 8 iulie 2018

Camera auto DVR Navitel, cutia de bord auto obligatorie

Poate că termenul de „cutie neagră” înficoșează fiindcă se știe că este ridicată de la bordul avionului după ce acesta s-a prăbușit și nu se știe! Sunt sau nu sunt supraviețuitori, dar trebuie să se știe adevărul. De dragul unui pilot erou care a încercat să facă tot ce a putut, dar fiarele l-au trădat, dar, mai ales, de dragul altor oameni care călătoresc cu avionul, ca tragedii de acest tip să nu mai aibă loc niciodată!
Ce ar fi ca într-o zi și mașinile să aibă obligatoriu în dotare cameră de bord, adică Camere auto DVR”?
Să fie un martor în mașina fiecăruia și astfel să existe 100% certitudinea că nu mai vorbește la telefon și nu mai transmite life pe rețelele de socializare, în timp ce conduce, că nu mai depășește pe linie continuuă și nu sfidează toate regulile de circulație, punându-și în pericol partenerii de trafic!
Iar martorul acela să fie cerut periodic la control și la nevoie să se ia și permisul.
Cu toții am avea nevoie de acest martor tăcut: de la șoferi experimentați, care ne grăbim, până la puști teribiliști care vor să își impresioneze iubitele. Camera Navitel R 200, instalată pe bord, ar fi acolo, spuraveghetorul care ne-ar avertiza:
-Fii atent, dacă nu vrei să pierzi permisul! Mai bine îți pierzi permisul, decât viața!

De ce Navitel R200 ar fi indicată să fie camera de bord obligatorie a fiecărui conducător auto responsabil?
1. Senzorul de mișcare este incorporat, deci este capabilă să stocheze înregistrări în cazul unui accident. Sunt acele momente în care cel care te-a lovit ușor și cei aflați în mașina lui susțin că tu ești de vină, iar tu te alegi și cu mașina stricată și cu sperietura zdravănă și în cazul în care nu ai asul în mânecă (adică Navitel R 200 pe bord) pierzi cu dreptatea în mână.
2. Lentilele sunt foarte rezistente având patru straturi de sticlă.
3. Capacitate mare de stocare, imagini de calitate premium cu sonorizare bună datorită microfonului
4. Se declanșează filmarea automată de la pornirea motorului
5. Montajul ușor, de tip ventuză.
În momentul în care cutia de bord auto ar fi obligatorie, frica de a nu pierde permisul ar deveni sursă de viață și de siguranță pe șoselele patriei noastre dragi.
Urmăriți review-urile de gadget-uri de pe Blogatu.ro fiindcă veți fi orinetați în universul acestor produse fără de care nu ne putem desfășura activitatea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu