Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 1 iulie 2018

PCMadd îți dăruiește socializare

Niciun cadou nu este atât de util si de frumos, cum este socializarea! E sublim când oamenii sunt încurajați să își adune și să-și dea mâinile în jurul unei cauze nobile, a unei idei sau la un festival.
Nimic nu se compară cu sentimentul de a fi acolo, grăunte luminos în globul universal de lumină.

PCMadd  vă dăruiește socializare de calitate premium în universul virtual și în lumea reală.

Mai întâi, firma ne conectează prin cele mai bune produse la universul virtual, în afara căruia nu mai putem trăi. Iată cu ce daruri de socializare virtuală ne cucereste:
-2 ani garanție la orice produs cumpărat și o licență Microsoft Windows ca navigarea în mediul online să fie legală
-posibilitatea inchirierii laptopurilor, a calculatoarelor sau a proiectoarelor. Asta înseamnă că și tu, studentule care nu ai bani să îți cumperi laptop, poți să îți redactezi lucrarea de diplomă, închiriind unul.
-reduceri la viitoarele cumparaturi de 3-20 % dacă îți faci cumparăturile aici, dai o notă unui produs sau scrii un comentariu, recomanzi prieteni, iar aceștia comandă de pe site
-discount de 10%, dacă le trimiți dispozitive vechi , nefuncționale, fiindcă ei au grijă și de mediu la fel de mult, cum au de clienți.
PCMadd își trimite însă cumpărătorii să participe direct la Untold 2018 , la Cluj-Napoca, un festival remarcabil la care participă oameni din toată țara și din lume întregă.
Cine cumpără în perioada  11.06.2018 – 31.07.2018 produse în valoare de 10 000 de lei, fără TVA câștigă 1 bilet pentru o persoană „4 Days Pass” pentru festivalul prezentat mai sus,
iar cumpărăturile în valoare de 15 000 de lei, fără TVA sunt răsplătite cu două bilete.
„Socializați, socializați, socializați virtual și real și aveți numai de câștigat!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu