Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 28 aprilie 2015

Florăriile Magnolia ne aduc primăvara în suflete


Undeva, niște oameni minunați s-au gândit să ofere multe buchete de flori în primăvara aceasta. Cele mai proaspete și mai frumoase flori sunt livrate în țară pentru că ei, profesioniștii de la Florăriile Magnolia https://www.facebook.com/Magnolia.ro?fref=ts își respectă clienții și se respectă. Ce poate fi mai frumos decât parfum, culoare și eleganță? Florile de la Magnolia sunt un lux, iar ei au ales să ne dăruiască și să ne deprindă cu aceste produse de vis.
Seriozitatea combinată cu simțul estetic, multă generozitate la pachet și comunicare eficientă și elegantă cu clienții aceastea sunt coordonatele care caracterizează marca Magnolia. Concursurile pe care le organizează sunt corecte, iar premiile oferite din toată inima, comenzile onorate la timp aranjamentele fiind făcute cu câteva ore înainte de expediere. Când am vorbit la telefon parcă ne cunoșteam de-o viață. Mi-am exprimat dorința ca mama să primească un buchet însoțit de o felicitare, prin care noi, fiicele sale, ne exprimam recunoștința. Mi s-a sugerat combinația desăvârșită cu mult tact și în timp ce eram la serviciu, minunea s-a întâmplat. Mama a primit buchetul și nu și-a revenit mult timp din uimire.
- Am sărutat fiecare floare pe rând și i-am mulțumit Lui Dumnezeu pentru ele, mi-a spus cu emoție în glas!
Dacă doriți ca mamele, iubitele, soțiile, surorile și educatoarele dumneavoastră să sărute fiecare floare în semn de recunoștință și să mulțumească providenței pentru dar, apelați cu încredere la serviciile Florăriilor Magnolia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu