Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 18 august 2015

Iubesc bloggerii generoși



Am pierdut deseori în viață, iar principala cauză a fost aceea că am ales mereu cu inima. Îi respect mult pe bloggerii care au pus la punct competițiile dintre noi, cei care ne-am făcut din scris o profesiune de credință: dar știu că despre Chinezul http://cristianchinabirta.ro/ , despre Cristian Florea http://cristianflorea.ro/ și Vlad Dulea vor scrie mulți, fiindcă acești oameni minunați ne-au reunit virtual în Kooperativa http://kooperativa.ro/
Marius Ovidiu Calugaru m-a fascinat prin generozitatea lui. Deși blogul său are succes s-a gândit să ne susțină și pe noi cei aflați la început:http://blogatu.ro/. Toți colegii care au dorit, au fost invitați să dea interviuri pe blogul său. Articolele semnate de el sunt variate: de la competiții sportive, la domeniul ITși noutăți culturale. Marius dovedește că are stil (nu pot spune că are condei în mediul virtual).
La Ciprian de Blaj http://cipriandeblaj.blogspot.ro/2015/08/familia-mea-m-salvat-de-mine-insami.html mă fascinează recunoștința pe care o are față de Dumnezeu, cine are ca deviză: ”Totul pentru Dumnezeu fiindcă El este totul” dă Cezarului ce este al Cezarului și Creatorului ce este al Creatorului. Cititorul  acestui blog găsește aici cărți valoroase, lecții de viață, sfaturi și reclame. Cine nu dorește să afle ”Secretul pentru o căsătorie fericită”?
Un ”Bulgăre de lumină” este și blogul Laviniei Humeniuc http://lavii-osperanta.blogspot.ro/, care de 8 Martie organizează și premiază cele mai frumoase scrisori adresate mamei. Citatele despre Dumnezeu sunt minunate: ”"Cred în Dumnezeu asa cum cred în răsăritul soarelui. Nu pentru că îl văd, ci pentru că văd tot ce atinge." C.S.Lewis/ "Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a lăsat inima mea să mai bată și astăzi! " Lavi H.
Când mă cuprinde Un dor de femeie”, de femeie adevărată adaug eu, o citesc pe Atena Ivanovici http://www.dordefemeie.com/about/.
O admir fiindcă are curajul să publice poezie, deși puțini oameni citesc și înțeleg poezia adevărată. Plouă când scriu și este minunat să primesc ”O ploaie de gânduri”.
Debora Cheregihttp://www.farmacistonline.ro/ scrie despre frumusețe, sănătate și viață, adică despre ceea ce avem nevoie.
În mediul virtual noi, bloggerii știm să fin fairplay în competiții, învățăm unii de la alții, suntem generoși, iar la nevoie ne întindem mâna de ajutor salvatoare!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu