Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 24 iunie 2016

Fântâna cu Ice Tea by Arta Ceaiului

Bine ar fi să am acasă o piscină cu Ice Tea în care să înot cu prietenii zi de vară până-n seară! Să ne hidratăm corpul cu bucăți de fructe și frunze de ceai într-o gamă largă de arome...Luni, fructe autohtone: căpsuni, fructe de pădure, mere, pere, marți, fructe exotice: mango, ananas, papaya, portocale rosii, banana, miercuri, varianta pentru pentru copii, fără teină, joi, vineri, sâmbătă și duminică, ceaiul cu teină să ne răcorească, dar și să ne energizeze.
Alter ego  mă corectează: „Este păcat să irosiți licoarea magică! În loc să o beți, să vă dezmierde vălul palatin, să vă scăldați în ea toată ziua? Mai bine fă o fântână arteziană cu Ice Tea by Arta Ceaiului. Din ea să țâșnească English Breakfast dimineața. Să ne aducă în cești infuzia aurie de toamnă și să strălucească asemenea unei perle negre. Să puteți fi mândri că beți ceaiul de care era îndrăgostită regina Victoria!
La prânz vă recomand Celebration Time. Celebrați viața sănătoasă pe care o duceți, parfumul de trandafiri și iasomie, gingășia petalelor de floarea-soarelui! Cu gheață, o felie de lămâie sau portocală și puțin scorțișoară veți urca în al nouălea cer, pe măsură ce veți sorbi băutura dătătoare de viață. Serviți-le împreună cu deserturi savuroase sau foetaje.
Seara Cherry Banana. Lista ingredientelor este lungă: stafide, hibiscus, papaya, bucăți de banane confiate, arome, cireșe și nuci. Fă planuri mărețe, schimbă ceaiul în fiecare zi și la orice oră, iar casa ta va deveni reduta de succes a prietenilor adevărați. Vizionați împreună filmul fericirii adevărateI

Este timpul să organizați propria terasă la domiciliu, să comandați și să încercați toate produsele disponibile pe Artaceaiului.ro și le veți primi acasă în 24-48 de ore.
Va fi o vară de neuitat, cu o fântâna arteziană din care vor țășni energie, răcoare și arome mii și mii...
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu