Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 27 octombrie 2017

Lumina ca spectacol...

Marele Arhitect al lumii a conștientizat importanța luminii în actul creației, de aceea primele sale decizii s-au referit la ea. Geneza a debutat cu sintagma: „Să fie lumină!”
Așa au apărut proiectoare LED. de pe cer menite să fie și borne de parcurs ale vieții omului.
Un cer fără stele este sărac. Astrele nopții nasc umezi pe bolta senină fiind lumini pentru vietățile cărora nu le stau în cale reflectoarele, ci doar ochii sticloși ai vânătorului. Având ca model luminătorii naturali ai universului, Savelectro a creat Proiector led 20W IP 65 6500 K.
După cum luminătorii naturali nu fac risipă de energie, nici proiectoarele cu LED nu consumă mult și nu dăunează mediului. La fel ca stelele și aceste surse spectaculare de iluminat au viață lungă.
Este minunat când omul aplică principii divine în inovațiile sale, adică nu erodează universul, ci îl protejează prin descoperirile și priceperea sa!
Cu proiectoare LED omul devine vrăjitorul care își aduce lumina selenară în grădină, in casă sau în anexe și o supune voinței și nevoilor sale. Este de ajuns sa spui ce vrei, iar Savelectro te consiliază, căci și la cumpărarea unui bec, lucrurile nu mai sunt atât de simple ca în trecut.
Proiectoarele pot fi:
-cu lumină caldă sau cu lumină rece
-solare sau care se alimentează de la sursă
-cu senzori sau fără senzori
-cu unghiuri diferite de iluminare
-cu rezistență sau fără rezistență la factorii de mediu
-cu putere mare de iluminare sau cu putere mică.
Privind varietatea surselor de iluminat din magazinul lor, îmi vine să râd la gândul că au existat timpuri în care te duceai într-un magazin și cereai becuri, iar singurele explicații erau legate de :„Avem” sau „Nu avem!”
Dacă istoria ne-a învățat că lumina poate fi folosită ca:
1) Formă de supraviețuire:„Ieșim noi cumva la lumină!”
2) Instrument de tortură: ne amintim lumina aceea albastră amenințătoare intermitentă de deasupra capului celui interogat  (ba se stingea, ba se aprindea, iar când se stingea se aplicau lovituri în ficat) din timpul anchetelor securității
3) Terapie: operațiile făcute de medici pentru a salva vieți și la lumina artificială, când este cazul,
Savelectro ne inițiază în tainele luminii văzute ca spectacol, cu banda LED
atmosfera de Crăciun devine magică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu