Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 20 septembrie 2019

Neer.ro, magazinul care înfrumusețează viața


Există două toamne: una plină de roade și bogată cromatic, iar cealaltă o toamnă cenușie, zgribulită și ploioasă: o toamnă a morții. Pe geam poți vedea cortina fluidă de ploaie murdară spălând podelele lumii, in casă pereții cenușii, triști și ei fiindcă mor frunzele și florile.
În acele momente numai magazinul Neer.ro înfrumusețează și îndulcește viața prin decorațiuni interior .
Dar cu sticker care imită pisicile pline de viață surprinse în mișcare totul se schimbă.
În casă este mai multă căldură și lumină și simți că nu ești singur alături de grupul pisicilor jucăușe.

Iubim animalele și nu putem trăi fără ele, fiindcă ne iubesc necondiționat și ne sunt loiale.
Tocmai de aceea din același magazin cumpăr fără să stau pe gânduri produse animale de casă : vase ceramice în care le servesc felurile de mâncare favorite, perne cu aspect ispitiror pe care să se odihnească, accesorii cu care le pot improviza un loc de joacă sau de odihnă.
Magazinul prezentat mai sus ne încurajează să împărțim spațiul cu animale bânde și dragi care cerșesc un strop de iubire și atenția noastră și ne răsplătesc prin drăgălășenia lor.
O pisică umple casa, când toarce în nopțile lungi de iarnă și se joacă.
Dar de noua colecție de toamnă cu haine pufoase și călduroase în culori solare ce spuneți?
Un pulover de toamnă larg, din material călduros, dar fin, de lungime medie înlocuiește jacheta sau pardesiul, fiind mult mai practic. 
Neer.ro ne învață să ne îmbrăcăm elegant cu bani puțini și să ne înfrumusețăm viața unii altora. Pe site-ul acestui magazin cu produse de calitate premium la prețuri oneste am descoperit multe idei de cadouri.
Dacă o geacă groasă poate costa 200-300 de lei puloverul elegant și lung costă 130 de lei, iar din banii rămași se pot cumpăra decorațiuni ispititoare pentru casă sau ceva pentru animalul drăgălaș care ne face zilele mai frumoase.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu