Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 3 iulie 2015

Țară, țară vrem ostași!


Copilăria este ca un fruct zemos care ți se topește-n gură, iar dulceața lui îți curge multă vreme pe piept și bărbie. Este fructul momentului, cu gust unic în secunda în care te-a fascinat. Poți să mănânci sute de fructe după aceea, nu vor avea niciodată același farmec.
Copilăria este cursa cu ostacole prin lanurile de grâu, după albăstrele și maci, după fragi, mure și căpșuni sau prin tărâmul poveștilor, printre vrăjitoare și balauri. Pentru copil un băț are puteri magice: îl face de neînfrânt și îi dă energii nebănuite. Și uite așa cu ”Omul negru n-a venit”, cu ”Leapșa”, cu  ”Țările”, cu ”Țăranul e pe câmp”, cu ”Batista-mparfumată”, cu ”Șotronul” și ”Țară, țară vrem ostași ” am ieșit din lumea magică a copilăriei luând în piept responsabilitățile. Atunci aveam timp să ne lăsăm mângâiați de adierile vântului și de degetele umede ale ploii, astăzii alergâm ca furnicile de la un capăt la altul al lumii și ne plângem că nu avem de-ajuns...
Gândindu-se la noi, oameni în criză de timp, de nervi și de nemulțumiri, Brașovul va organiza cea mai mare oră de sport http://miscareafacebine.ro/2015/07/01/cea-mai-mare-ora-de-sport-brasov-va-asteapta-pe-11-iulie-in-piata-sfatului/ la data de 12 iulie, 2015, dărunid tuturor participanților 12 ore de sport cu următoarele zone de sport de care putem profita din plin :
  • Boot Camp Romania (Ultimate Workout)- exercitii inspirate din antrenamentele de tip militar
  • Real Ryder (20 de biciclete stationare)- inscrieri la Marius Grancea
  • Gravity (5 posturi de lucru): antrenamente pentru toate grupele musculare folosind aparate cu scripeti
  • TRX: antrenament suspendat, cu greutatea corpului (20 de posturi de lucru)
  • Zona fotbal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu