Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 7 octombrie 2015

Casa plus=Protecție împotriva tuturor grijilor

Casa este cuibul în care ne așezăm sufletul după confruntările cotidiene de la serviciu, de pe mijloacele de transport în comun sau de pe stradă să se odihnească și să fie capabil să alerge și mâine în cursa pentru supraviețuire. Nu trebuie neapărat să fii certăreț ca o săgeată cu energie negativă să te atingă. I se pare cuiva că-l privești insistent, deși împarți în gând salariul infim pe categorii să ajungă bani de lemne pentru iarnă sau altuia că te miști în reluare și țipă la tine. Tocmai de aceea acasă trebuie să fie oaza noastră de relaxare și insula de securitate absolută.Astăzi, acest lucru este posibil cu sistemul Casa Plus, disponibil aici: http://www.macon.ro/casa-plus-sistemul-de-zidarie-macon/, care asigură:
1) Protecție împotriva frigului din timpul iernii.
Este cazul să aflăm că o locuință obișnuită pierde 30% din căldură prin pereți iarna, dar blocurile de zidărie Macon ne protejează de frig, diminuând considerabil cheltuielile făcute pentru încălzire și asigurându-ne confortul. Utilizând aceste materiale de construcție, chiar dacă vor crăpa pietrele de ger, în căminul nostru va fi cald și bine.
2) Protecție împotriva caniculei din timpul verii.
Tot blocurile de zidărie Macon fac mai ușor de suportat căldura de cuptor a soarelui. Aerul din interiorul în care ne petrecem 90% din timpul vital va avea temperatura necesară și umiditatea perfectă atât iarna, cât și vara.
3) Protecție împotriva zgomotelor. Confortul termic este completat de cel fonic. Departe de zgomotele orașului putem să ne odihnim în casa noastră.
4) Protecție împotriva calamităților. Există materiale de construcție care feresc locuința de efectele devastatoare ale incendiilor și cutremurelor și valorează mai mult decât tot aurul din lume. Cine nu are blocuri de zidărie Macon, să-și cumpere!
5) Protecție față de cheltuielile inutile legate de încălzire, ventilarea aerului vara, izolarea fonică a camerelor.
Toate materialele necesare amenajării locuinței perfecte se pot cumpăra de-aici: http://www.macon.ro/.
Referințele sunt urmate de servicii suport, acestea din urmă referindu-se la recomandări privind utilizarea produselor, dar și la livrarea acestora la depozitele partenerilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu