Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 10 ianuarie 2018

Cum poți arăta fabulos până la 100 de ani

Se impune acum resetarea stilului de viață


2018 a venit mai repede decât am crezut. Au trecut sărbătorile și am rămas cu consecințele excesului de dulciuri și bunătăți. „Grasă și frumoasă” este deja un principiu depășit ca și „Să mănânci mai mult iarna că te suge gerul!”
Stau in cabina de probă și simt că mă sufoc. Cum este posibil? Am ales bluza asta fiindcă era cea mai mare și testul adevărului mă indispune profund.
Mi s-au îngrășat până și brațele. Unde îmi este mijlocelul de altădată, picioarele delicate și brațele subțiri? Am ajuns unul dntre cazurile:„Nu avem nimic pe măsura dumneavoastră” eu, care mă puteam îmbrăca până nu demult de la copii!
Stau uitându-mă lung la teancul de haine frumoase și oftez, dar oftatul nu ajută la nimic.
Când alerg după o mașină, oboseala mă cuprinde și mă resimt întreaga zi. Mi se întâmplă la fel când urc scările și mă întreb oare ce mă fac dacă mă va prinde bătrâneța așa de uriașă?
Trebuie urgent și acum să-mi resetez stilul de viață!

Întoarcerea sănătoasă la dimensiunile de altădată


Am dat multe din hainele care nu mă încăpeau, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să-mi propun să slăbesc și să-mi iau altele elegante Ambiția omului este fără limite, așa că pot să ajung din nou de la XXXL la S sau L. Voi recurge la ajutor profesionist și voi avea avantaj triplu. Cu Reset  Limitless voi obține:
1. O formă fizică de invidiat. Hainele luate la cabină îmi vor veni perfect. M-am săturat să cutreier fără folos magazinele de haine și să fiu privită cu milă fiindcă nu mă încape nimic!
2. Voi fi mult mai rezistentă la efort fizic. Voi alerga după o mașină cu succes, fără să traspir și să mă resimt mult timp după aceea.
3. Nu voi mai cheltui atât de mult pe mâncare, voi investi în călătorii, produse de înfrumusețare și gospodărie.

1000 de clienți reușesc asta și sunt fericiți anual fiindcă urmează programele inteligente de slăbit. În cei 5 ani de experiență, specialiștii au făcut 5 000 de oameni 100% fericiți.

Program în trei etape de setare a limitelor de greutate:

În prima lună voi fi inițiată în planul personalizat de depășirea a limitelor impuse de greutate. Voi renunța de bună voie la alimentele nesănătoase și la mâncatul între mese.
În etapa următoare voi ști deja cum să procedez să nu-mi mai scap greutatea de sub control și să-mi ajut și familia, iar în ultima etapă voi fi deja dependentă de un stil de viață sănătos.




Un comentariu: