Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 10 mai 2018

Cum poți avea telefonul la ghidon

De câte ori nu am văzut tineri teribiliști care își conduceau bicicleta cu o mână și vorbeau la telefon cu cealaltă.
-De ce faci asta, l-am întrebat într-o zi pe un adolescent de pe strada mea?
-Pământul nu este departe, mi-a răspuns malițios, în plus, când ai văzut tu pe cineva să moară că a căzut de pe bicicletă?
Bicicliștii neglijenți pot fi grav accidentați și uneori chiar mor, fiindcă ignoră faptul că pot avea telefonul fixat de ghidon cu ajutorul Suportului Remax Telefon Pentru Ghidonul Bicicletei care costă numai 69 de lei și se poate comanda de la categoria top accesorii smartphone.
O secundă doar o secundă de neatenție și bicicleta poate ajunge sub o mașină. O mână nesigură pe ghidon, iar cel de pe bicicletă poate să cadă mortal sau se poate transforma într-o legumă pentru toată viața.
Cu 70 de lei biciclistul își salvează viața și asigură securitatea telefonului său, pe care l-ar  putea pierde  sau sparge, daca l-ar pune neglijent  în buzunar.
Iată un produs care valorează scump, care valorează totul: salvarea vieții și garantarea securității biciclistului și păstrarea telefonului care a costat mult și reprezintă legătura posesorului său cu lumea în care trăiește.
Sigur că un jurnalist pe bicicletă se strecoară mai repede printre mașini, pe străzile pietruite sau cu gropi, decât cu mașina. Are loc un eveniment important în centrul orașului, iar traficul este blocat?
Iei bicicleta, suportul care îți fixează telefonul inteligent pe ghidon și accesoriile de calitate pentru jurnalism telefon mobil și te prezinți la fața locului!
Nu trebuie să ai în spate o echipă fiindcă Alfamobility te ajută să realizezi poze și filmări de calitate profesională cu accesoriile puse la dispoziție pe site-ul magazinului, preturile fiind superavantajoase raportate la beneficiile pe care le obține cumpărătorul.
De pildă Kitul Jurnalist Pentru Telefonul Mobil Ztylus înlocuiește multe echipamente scumpe si greu de manevrat. Cu 326 de lei, un jurnalist poate realiza oricând un material interesant care poate să îi aducă succesul  profesional și poate să se deplaseze oriunde cu acesta.
Setul ajută și persoanele obișnuite care doresc să colecționeze amintiri frumoase, dar și oameni care au nevoie de dovezi să-și demonstreze nevinovăția, când trec prin perioade dramatice ale vieții.
Jurnalismul pe bicicletă este la modă, iar oamenii au nevoie de mobilitatea dispozitivelor și echipamentelor lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu