Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 20 martie 2020

Dragi Pământeni,



Vă iubesc prea mult să vă îndemn la socializare, fiindcă orice îmbrățișare poate fi fatală. Am ajuns la o cotitură existențială, unde nu am mai fost niciodată.
Stați acasă și faceți curățenie în spațiile fizice de depozitare, dar și în viață!
Știu, simțiți că viața v-a fost furată, că s-au dus pe apa sâmbetei anii de trudă și cariera construită pe renunțare după renunțare, dar  eu sunt #SuperErouToday și vă ajut să petreceți clipe de neuitat, alături de cei dragi cu Promoționale WOW.
Viața noastră curgea lin, aveam de toate, sertarele deveniseră neîncăpătoare de cadouri nașpa adunate de la toate simpozioanele, lansările de produse și așa, pe neprevăzute, a apărut și virusul ucigaș, care nu poate fi controlat, dacă ieșim în lume.
Se spune că nu trebuie să cauți la dinți niciodată calul care îți este dăruit, dar de ce oferă companiile lucruri pe care suntem nevoiți să le aruncăm la coș, fiindcă se strică repede sau fiindcă sunt urâte-urâte?
Uneori ați primit lucruri pe care nu le-ați meritat, cum sunt cadourile nașpa, virusurile și războaiele nașpa, crizele economice nașpa, dar voi, dragi Pământeni demni, ați știut mereu să găsiți soluții:
-pentru cadouri nașpa, pixul vorbitor, care poate transmite 8 mesaje prin simpla apăsare pe capac. Ar fi minunat ca acest obiect să fie dat celor care nu stau în casă și să le transmită un singur mesaj complex:„Fiți responsbili și stați acasă! Nu contribuiți la creșterea numărului de bolnavi!”
Aș dărui același pix cu mesajul:„Voi sunteți eroii lumii!” medicilor care stau departe de familii să-și facă datoria și tuturor celor care se află în linia întâi în lupta cu virusul. Nu-i așa, dragii mei, că și voi ați face la fel?
Nu ați oferi un pix vorbitor celor care își pun la dispoziție fabricile și hotelurile, restaurantele și tot ce au, ca noi toti să ieșim biruitori din această situație?
Cu siguranță că și noi merităm un astfel de pix cu mesajul:„Va fi bine! Vom reuși împreună!”
Poate că nu veți uita de pixul vorbitor, să îl dăruiți celor pe care îi iubiți cu mesajul:„Fără voi, viața mea ar fi golită de sens!”
Dar de globul rotitor ce spuneți? Il puteți privi ore întregi să vă dați seama că problema cu care ne confruntăm a cuprins lumea întreaga!
-pentru războie, ați obținut cu sacrificii imense pacea.
-criza economică ați combătut-o cu trudă.
Comandați promoționale din argint , fiindcă acest material prețios are capacitatea de a purifica totul în jur și de a alunga virusul!
Sper ca acest articol scris pentru a șaptea probă a Spring SuperBlog 2020 să fie cu noroc!
Împreună vom învinge!
Cu infinită iubire, 
E.S.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu