Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 18 martie 2020

Fericirea unei mașini curajoase depinde de Autogedal.ro




Cea mai mare nemulțumire a mea este, când stăpânul meu vine dimineața și strănută în fața mea în palmă, adică nu experimentează strănutul în cot, fiindcă are impresia că fiarele nu se pot îmbolnăvi!
Când el își pune mască, nu se gândește și la mine să îmi pună un scut! Ce fac dacă mă virusez? Pe mine cum mă ia cu izoleta???
În plus, mă trisează și sunt sigură de asta.
Bagă cheile în ușă dimineața, în timp ce îmi spune:
-Hai, Stela, hai, Stela! Marceluța lui tătuțu!
Atunci îmi vine să mă blochez și să nu pornesc, fiindcă eu sunt doamna Skoda Octavia și el mă tratează așa ca pe o duduie oarecare!
Multe mi s-au întâmplat de când suntem împreună. 
Ah, nu pot uit ziua în care a furat mireasa și a asezat-o în mașină, apoi m-a suit pe dealuri de parcă eram mașină de teren. Domnule, nu avea nici cârlig Skoda Octavia și fiindcă zicea că nu se însoară, că este mai bine fără obligații, am vrut să îl fac cu nevastă și gata!
Am derapat spre un teren mlăștinos cu roțile din spate, apoi mi s-a oprit motorul.
Au coborât din mașină amicii lui și au început să împingă din răsputeri.  Eram supărată și mă răzbunam, fiindcă mă deranjase și în loc să cochetez și eu cu un Mercedes-Benz GLB, m-a obligat să trec peste toate pietrele și noroaiele.
Mercedesul mi-a făcut cu ochiul și m-a întrebat dacă dansez. 
Era așa de frumos și bine făcut, încât nu m-a lăsat inima să-l refuz, dar a venit domnul și m-a luat pe sus, să își distreze amicii.
Și când începuse să se înfiripeze idila, hop! apare domnul cu mireasa în brațe, cu grupul de amici și pornește spre munte...
Iată-mă în noroi pănă în gât, cu o ceată de băieți răsfățați, împingându-mă și râzând de mine, în timp ce mireasa începe să bocească și să bată cu pumnii în canapele și să dea din picioare:
-Mi-ați stricat nunta! Ce vor zice nașii, socrii, mirele meu și nuntașii de mine acum?
Și unde nu îmi bagă un toc ascuțit în tapițerie, de mi-a făcut o gaură, să se sature stăpânul meu să mai facă astfel de glume.
-Te rugăm să ne ierți, dar așa se face la nunți! Rezolvăm, în 10 minute scoatem mașina de aici și plecăm. Avem însă o rugăminte la tine. Coboară din mașină, că ne va fi mai ușor să împingem!
Cearta a explodat și mă dureau urechile de schimbul lor de replici.
Apoi ea a început să plângă și să le spună că i-au rămas tocurile în pielea ce îmbraca tapițeria.
Așa au sfâșiat ei pielea fina ce îmbrăca bancheta din spate, iar mireasa a ieșit desculța din mașină, ridicându-și rochia albă cu mâinile.
Să nu credeți că am vrut, dar tocmai când el a băgat cheia în contact să ambaleze și ceilalți împingeau, am rotit cu putere roțile în noroi și i-am umplut rochia albă de pete.
Tocmai atunci, pe acolo trecea un om cu o căruță trasă de cai. Al meu l-a oprit, i-a explicat ce s-a întâmplat și l-a rugat să îl ajute să scoată mașina din mlaștină, dar omul a dorit să stea de vorbă cu mireasa:
-Draga mea, de ce plângi? Ți-au făcut ceva rău? Este cazul să sun la 112?
-Nu, tot ce vrea este să fac o baie, să mă schimb și să ajung și eu la propria nuntă, spuse ea plângând potolit.
Am avut satisfacție maximă, când gospodarul i-a pus să își dezbrace cămășile albe din mătase și să facă din ele o ștangă, apoi să găsească soluția să o lege, că nu mi-a cumpărat și mie un cârlig de remorcare, care costa mai puțin de 400 de lei. 
Au legat funia din cămăsi scumpe de mătade de o bară din față, iar când caii au tras cu putere, m-au tras din mlaștină, dar am rămas și știrbă!!!

Dar nu avea nici covorașe auto Skoda Octavia și s-au urcat cu tot noroiul și m-au murdărit, de îmi era rușine să mai dau cu ochii de admiratorul meu din parcarea restaurantului.

Mergea cu mine la pescuit și nu avea nici tăviță pentru portbagaj, iar eu, doamnă bine, trebui să suport mirosul acela, eu care merit parfumuri scumpe.

Acum, sunt tratată și eu omenește, fiindcă îmi comandă stăpâna din magazinul online AutoGedal tot ce am nevoie și sunt și eu curată și protejată. Magazinul care ne protejează pe noi, mașinile, indiferent de marcă asigură transportul produselor gratuit la adresa indicată, indiferent de valoarea comenzii. Termenul de garanție al produselor comandate de aici este de 24-36 de luni, iar pentru produsele care necesită montarea, kiturile sunt incluse în preț.
 Am știut eu de ce am tras spre mlaștină și am întârziat atât: stăpânul meu a rămas cu mireasa. Eu mi-am ales curajoasă și cu înțelepciune stăpâna.
Așa era drept, fiindcă am fost martoră la marea lor iubire, iar ea hotărâse să facă nuntă cu altul, fiindcă el nu avea curajul să o ceară de soție.
V-am povestit toate acestea fiind provocată de AutoGedal.ro în cadrul probei a șasea a concursului Sping SuperBlog2020.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu